Хороскопът, който гадае за всичко най-любопитно, което очаква зодията ви днес, 19 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Подбирайте внимателно думите, защото всичко, което кажете, може (и ще) бъде използвано срещу вас. Ретрограден Меркурий във Везни показва, че хората с радост ще ви цитират извън контекста, внимавайте какво говорите и обещавате.

Телец

Може би няма да ви се отвори вратата, която искате, но друга и още по-хубава възможност ви очаква. Не я пропускайте.

Близнаци

Не изтривайте имейли или съобщения през следващите две седмици, защото едно от тях ще се окаже ключът към вашето спасение.

Рак


Днес може да имате конфликти с отделни членове от семейството, но в никакъв случай не реагирайте остро, а се замислете дали не са прави за поне частичка от казаното.

Лъв 

Вие сте привърженик на правилата и не обичате изключенията, но помислете какво се предлага днес, защото някои правила са предназначени да бъдат изкривени.

Дева

Днес няма да бъде най-прекрасния ден, но и той си има своя чар. Не се препоръчва днес да се подписват документи и да се правят важни срещи, защото няма да доведат до желания успех. 

Везни

Меркурий става ретрограден във вашия знак - което означава, че ще почувствате влиянието му най-вече днес. Внимавайте за проблеми, неизправности и измами. Отваряйте си очите на четири.

Скорпион

Днес няма да бъде изпълнено обещание, насочено към вас. Това може да ви бъде обеца на ухото и да отворите очите си за някого, когото сте смятали за близък приятел. 

Стрелец

Единственият човек, който може да ви даде това, което искате, е същият, с когото сте се заклели никога повече да не говорите. Преглътнете гордостта си и протегнете ръка за сдобряване.

Козирог

Не се задоволявайте с второто най-добро в любовта или парите. Не правете компромис с това, което наистина заслужавате.

Водолей

Отложете плановете за пътуване до края на месеца. Ще има толкова много промени в графика ви, че няма да знаете къде се намирате.

Риби

Не правете прибързани планове за неща, които изобщо не сте сигурни дали ще се случат. Просто не насилвайте нещата, а имайте търпение за най-хубавото.