Астрологичен уикенд хороскоп - 24-25 септември. Изненади дебнат всяка зодия в почивните дни!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Планирайте смело напред. Луната прекарва още един ден в зодиакалния знак Дева, така че точно сега е вашето време. Отдайте се на любими дейности.

Внимавайте да не се пренатоварвате, както обикновено правите. Опитайте се да намалите натоварения си график, за да можете да се забавлявате този уикенд.

Телец

Това е вашето време да се настаните удобно в себе си и може би дори да освободите място за малко романтика.

Близнаци

Радостта е в детайлите. Прекрасно е, когато можеш да си сътрудничиш с някого, когото обичаш и на когото имаш доверие.


Този уикенд ментор или по-възрастен приятел може да дойде до вас и да ви помогне да постигнете цел или да завършите важен проект.

Рак

Комуникацията е ключова. Придържането към фактите ще направи уикенда много по-лесен.

Може да откриете, че отговаряте на много въпроси и се чувствате така, сякаш не разполагате с всички отговори. Ето защо ще бъде от съществено значение да намерите информацията, от която се нуждаете, преди да прибързате със заключение.

Лъв

Ти си там, където трябва да бъдеш.

Понякога парите се намират трудно, но това не означава, че няма да сте печеливши. Бавният растеж е по-добър от липсата на такъв.

Дева

Луната ще бъде във вашия знак още един ден и това ви позволява да се свържете с най-дълбоките си копнежи и сърдечни емоции. Планирайте да направите нещо само за себе си и отделете малко време за себе си.

Везни

Освободете се от злобата. Лесно е да почувствате, че трябва да останете ядосани на някого заради нещо, което е направил. Проблемът е, че се поставяте в собствения си затвор, когато останете в миналото.

Освобождаването всъщност е дар, който трябва да стигнете до себе си. Така че, въпреки че може да не сте в състояние да забравите, продължете напред.

Скорпион

Приятелствата са от съществено значение. Солидните приятели ви помагат да разберете кой сте като човек. Трябва да чуете истината от някой, който ви познава добре и се грижи за вас по същия начин. Техният принос може да ви нарани по-малко, защото знаете, че идва от място на чистота и любов.

Стрелец

Стремете се към повече. Този уикенд вашето съвършенство е това, което се отличава от тълпата и ви държи сигурни в работата ви и в съзнанието на онези, които трябва да обмислят вашата роля.

Козирог

Нещата се случват бързо. Когато вселената започне да променя енергията си, в началото може да усетите, че нещо се случва, но да не можете да го докоснете. Вярвайте, че всичко, което е предназначено за вас, ще бъде там, а това, което не е, ще бъде преместено.

Водолей

Споделете вашите мисли. Когато имате тайна, която ви тревожи дълбоко, добре е да говорите с някой, на когото можете да се доверите. Днес може да е подходящо време за започване на терапия или за установяване на менторска връзка. Ще искате да говорите с някого, за когото знаете, че е бил там, където сте сега, за да можете да растете.

Риби

Любовта може да бъде отговор. Ангажиментът е голяма дума и е трудно да се разбере дали сте взели правилното решение или не. Искате да обмислите нещата възможно най-добре, преди да отдадете сърцето си на някого напълно.