Зодия и астрология: В този хороскоп - всичко, което трябва да знаете, днес, 21 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Не можете да предложите помощ и след това да не я предложите наистина, защото е изникнало нещо друго. Изпълнявайте обещанията си докрай.

Телец

Ще срещнете стар познат, от когото нямате много приятни спомени от миналото. Ваше решение е дали ще продължите комуникацията или ще спрете дотук.

Близнаци

Добре е да кажете, че няма да промените позицията си, дори ако знаете, че сте гъвкави. Целта на другата страна е да изложи своите аргументи и и да ви убеди в тях. Не се поддавайте.

Рак


Може да се наложи да вземете решение за някой, който не може да вземе решение сам днес. Направете това, което смятате за най-добро. Този човек ще го оцени.

Лъв

Прегледайте дневния си бюджет, като поставите на първо място нещата, без които не можете да живеете. Оставете на страна всякакви глезотийки, защото ще излязат непредвидени разходи.

Дева

Днес трябва да бъдете любопитни и питащи. Не спирайте да си задавате въпроса "защо". Така ще научи много за себе си и за околните.

Везни

Избягването на проблема може да ви навреди днес. Изправете се лице в лице с него. Ще направите голяма услуга на себе си и на другите.

Скорпион

Един помирителен жест би помогнал много, за да спечелите нечие сътрудничество. Да преглътнеш гордостта си от службата за справедлива кауза винаги е хубаво нещо.

Стрелец

Не приемайте нечия изкушаваща оферта като нещото, което ви трябва точно в момента. В много от случаите това ще бъде измама. Уверете се в това.

Козирог 

Това е добър ден за започване на проект или ново начинание. Не само ще намерите морална подкрепа, но и осигуряването на финансирането ще е лесно.

Водолей

Днешната луна в Телец има тенденция да разкрива вашата по-негъвкава страна, но приближаващият тригон към Венера означава, че ще се вслушате в противоположната гледна точка, ако е изразена добре.

Риби

Не е хубаво да се гмурнете в нещо ново, без да знаете достатъчно за него. Не правете тази грешка в никакъв случай.