Хороскопът, който гадае за всичко най-любопитно, което очаква зодията ви днес, 22 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Време е да сте оптимистични, дори ако нещата изглеждат съмнителни. Акцентирайте върху положителното и се мотивирайте! Ако сте негативни, ще привлечете лоши неща.

Телец

Днес не бъдете прекалено взискателни към останалите, защото и вие не сте перфектни. Възможно е да се е появила трудност на хоризонта, която да възпрепятствя изпълнението на дадено обещание.

Близнаци

Срещата със стар приятел ще се окаже много повече от бърз разговор. Копнеете да прекарате време с някой, който наистина ви разбира.

Рак


Сега, след като даден въпрос е успешно решен, вие сте свободни да действате решително и свободно. Направете нещо, което ви прави истински щастливи, защото е време за малко почивка.

Лъв

Не можете да започнете наново, без първо да се погрижите за старите дейности. Върнете се и направете това, което е трябвало да се направи на първо място. Ще се почувствате много по-добре.

Дева

Когато нещата се наредят, вие ще сте преследвани от чувството, че нещо е пропуснато. Следвайте потока от събития и скоро ще разберете какво е то.

Везни

Днес е време а примирение, искане на прошка и оправяне на взаимоотношения. Подайте ръка за сдобряване към някого, на когото сте разчитали в много трудни моменти. Ще ви олекне.

Скорпион 

Днес ще научите, че ваш близък приятел има нужда от помощ, но се замислете хубаво дали заслужава да жертвате собственото си време и енергия и накрая да получите пълна неблагодарност. 

Стрелец

Обърнете голямо внимание на детайлите, защото бъдещият ви успех зависи от това. Влезте в ролята на наблюдател и слушател и ще разберете много за себе си и другите.

Козирог

Вашето безмилостно преследване на даден въпрос привлича вниманието. Всъщност има някой, който е доста заинтригуван от тази ваша страна и ви намира за привлекателни. Той е много близо до вас.

Водолей

Днес заложете на сигурните неща и в никакъв случай не рискуте да гоните нещо диво. Бъдете уверени в това, което имате и това, което искате и животът ви ще бъде приказка.

Риби 

Финансите ви ще се увеличат и така ще разрешите всички финансови проблеми, които ще излязат на хоризонта през днешния ден. Спестете малко и за утрешния.