Анализ на хороскопа на кралица Елизабет II: Рождена карта, зодиакален знак и смърт

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty images

Родена на 21 април 1926 г., кралица Елизабет [Елизабет Александра Мери] е най-дълго управлявалият британски монарх и най-дълго управлявалата жена държавен глава в историята. Тя пое и трона на множество суверенни нации от Британската общност, включително Обединеното кралство, Канада, Австралия, Нова Зеландия, след смъртта на баща си през 1952 г.

Между 1956 г. и 1992 г. всички нейни владения постигнаха независимост и се превърнаха в републики или територии. Нейната коронация през 1953 г. и тържествата по време на най-дългото й царуване, сребърен, златен и диамантен юбилей съответно през 1977, 2002 и 2012 г., са най-важните моменти в нейния живот.

Стрелец е асцендентът, а Ракът е лунният знак на кралица Елизабет II. Юпитер, нейната собствена планета и господар на стабилния четвърти дом, я дарява с всички материални притежания и щастлив, хармоничен домашен живот, който тя споделя със съпруга си, херцога на Единбург, който я е подкрепял повече от шест десетилетия.

Слънцето, господарят на 9-ти дом на съдбата, се намира в 5-ти дом на министерството и е в своя знак на Марс и Венера. Според астролозите това означава умение да се играят дипломатически игри и да се постига високо социално признание. Това илюстрира и продължителността на нейното управление над нацията. Кралица Елизабет II е родена под зодия Телец. Според астролозите това значи, че в нея са проявени чувството за дълг и отговорност.