Бърз хороскоп, който ще ориентира зодиите за тайните на днешния ден, 26 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Вярно е, че нещастието ви разкрива на светлина силни страни, които никога не сте подозирали, че притежавате. Те ще ви помогнат в бъдеще изключително много.

Телец

Повечето хора се отказват под натиск, но не и вие. Колкото по-стръмно е предизвикателството, толкова по-решителни ставате. Очаквайте изненадваща победа днес.

Близнаци

Няма нищо лошо в това да привлечете вниманието към себе си, стига да не го откраднете от съюзник. Искате да създадете приятелство, а не вражда.

Рак


Днес ще се изкушите да се откажете, но не го правете, защото сте много близо до заветната цел. Ще се случи нещо голямо, ако имате силна воля и упоритост.

Лъв

Опитвате се да се сближите с някого, но той не иска професионални или лични отношения с вас. Правилното решение е просто да се отдръпнете.

Дева

Само защото вие играете честно, не означава, че другите ще го направят. Извадете носа си от книгата с правила и проучете начина, по който мисли опонентът ви.

Везни

Бъдете скептични към съветите на приятел, защото той/тя е пристрастен към дадена идея. Останете насаме със себе си и ще измислите най-доброто решение.

Скорпион

Толкова сте уплашени, че някой ще вземе нещо, което е ваше, че започвате да изкушавате Съдбата. Престанете, преди това да се превърне в самоизпълняващо се пророчество.

Стрелец

Днес бъдете предпазливи, но не прекалено, защото рискувате да отблъснете много важен за вас човек.

Козирог

Днес ще бъдете малко по-натоварени с работа, отколкото обикновено, но това не бива да ви притеснява по никакъв начин. Това е пътят към целта.

Водолей

Изключете тревожните приятели. Те имат добри намерения, но прекалените им реакции ви разсейват в момент, когато трябва да мислите ясно и тревно.

Риби

Днес не се притеснявайте да поискате помощ то приятел или колега по важен въпрос. Той може да ви спаси от закъснение или грешка.