Да си видим хороскопа днес, 24 септември - изненадваща астрология за 12-те зодиакални знака

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Вашата Венера ви кара да се съсредоточите върху по-сериозни неща и ще имате перфектната възможност за това. Ще бъдеш глупак да кажеш „не“.

Телец

Само защото определен човек се е оказал некоректен, не означава, че всички останали ще направят същото. В морето от риби има и шарани, но има и добри делфинчета.

Близнаци

Склонни сте да се почувствате разкъсани в две посоки с Марс, който образува квадрат с Венера. Ясно е, че не е моментът за вземане на важни решения.

Рак


Не е добра идея да се обединявате с други хора и да правите съвместни планове. Току-що сте се захванали да правите нещата сами и се наслаждавате на своята независимост.

Лъв

Няма да е лесно да покажете на някого вратата. Този човек ще залепне за вас като лепило. Намерете друг начин за разтрогване на връзката.

Дева

Безнадеждно е да се опитвате да се освободите, докато сте под влиянието на квадрата Венера/Марс. Ако не можеш да бъдеш с този, когото обичаш, тогава обичай този, с когото си.

Везни

Страстите са горещи и яростни с Венера в квадрат с Марс. Но това, което изглежда добре днес, може да ви накара да съжалявате горчиво утре.

Скорпион

Има приятел, който иска да ви предаде. Отваряйте очите си на четири и бъдете внимателни какво с кого споделяте.

Стрелец

Освобождаването от ситуация се оказва по-сложно от очакваното. Умът и сърцето ви не са толкова решителни, колкото казвате.

Козирог

Не е лесно да признаеш ролята си в трудна ситуация. Желанието да се говори за това показва почтеност и печели уважение.

Водолей

Днес не се занимавайте с чужди проблеми. Това може да ви изиграе лоша шега и да пренебрегнете собствените си нужди. Той ще се справи и без вас.

Риби

Колкото повече се опитвате да се сближите с някого, толкова повече този човек се отблъсква от вас. Опитайте малко обратна психология. Може да направи чудеса.