Седмичен хороскоп за всяка зодия - 27 март - 2 април 2023

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица ще сте истинският победител на личния фронт. Напълно сте заслужили удоволствието от постиженията си. Насладете му се!

Телец

През тази седмица може да станете носител на добра новина. Помислете дали е възможно по-често да радвате хората около себе си по този начин.

Близнаци

През тази седмица може да се почувствате пренебрегнат. Това е само временно усещане. Не се задълбочавайте в него.

Рак


През тази седмица ще може да помогнете за подобряването на състоянието на ваш близък. Постъпката ви няма да остане незабелязана и ненаградена.

Лъв

През тази седмица ще може да ръководите важни събития. Това ще се случи достатъчно успешно без да е необходимо да излизате на преден план.

Дева

През тази седмицаще може да си починете от много от сериозните ви мисли. Насладете се на безгрижността на ситуацията.

Везни

През тази седмица ще може да се отървете от огромна тежест. В никакъв случай не се чувствайте виновни. Имате право да си починете. 

Скорпион

През тази седмица ще постигнете сериозен успех в постигането на хармонични отношения с важен за вас човек. Направете така, че по-дълго да се радвате на този успех.

Стрелец

През тази седмица не пестете добрите думи и комплиментите. Кажете нещо добро дори да няма повод за него. Самите вие ще се почувствате много добре.

Козирог

През тази седмица ще научите полезна информация. Тя ще ви помогне да организирате ежедневието си по по-удобен за вас начин.

Водолей

През тази седмица ще може да уверите в правотата си. Не размахвайте това като червено знаме. Бъдете добронамерени.

Риби

През тази седмица ще може да си отдъхнете след изпълнението на сложна задача. Не оставайте огънят да изтлее и продължете напред!