Седмичен хороскоп за всяка зодия - 20-26 февруари 2023 - Очаква Ви интересна зодиакална седмица!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица вашата отвореност към останалите ще ви гарантира по-добро приемане и споделяне на идеите ви. Бъдете съпричастни.

Телец

През тази седмица не бързайте с реакциите и решенията към сложни въпроси. Най-добре е да изчакате още малко и да проследите развитието. 

Близнаци

През тази седмица помислете за вашата професионална преориентация. Вярвайте в себе си и в творческите ви възможности.

Рак


През тази седмица добре трябва да се опичате акъла. Трудностите и опасностите ще ви дебнат от всеки ъгъл. Случайно казана дума може да предизвика жесток конфликт. 

Лъв

През тази седмица пазете времето и силите си - не ги пилейте напразно и за чужди каузи. В своите начинания бъдете изключително внимателни.

Дева

През тази седмица не казвайте голяма дума. Някой може да ви подведе. Най-добре се въздържайте от взимането на решения.

Везни

През тази седмица внимавайте с опонентите си - сред тях може да има някой, който ви крои номера. Подхождайте подозрително към всяко прекалено розово предложение.

Скорпион

През тази седмица ще искате да промените нещо, но най-добре оставете нещата такива, каквито са. Денят не е подходящ за подстригване или боядисване на косата. 

Стрелец

През тази седмица направете всичко по силите си, за да отпъдите чувството си за самота. То е временно и не отговаря на действителността.

Козирог

През тази седмица някой ще ви притиска да действате бързо. Това не е правилният начин. Пазете от всичко, което изисква незабавност.

Водолей

През тази седмица погледнете напред. Ситуацията, в която се намирате скоро ще приключи. Проявете още малко търпение.

Риби 

През тази седмица ще се възродите. Запасете се със сили. Очакват ви незабравими моменти и вие ще участвате в тях.