След 30 се случва нещо странно с нас. Виновен е АСЦЕНДЕНТЪТ - ето защо

icon
Sofialive.bg
Източник: Istock

Малко хора знаят какво е това асцендент и защо той е толкова важен за определяне на нашите характери, особено след 30-годишна възраст. Той е подобен на зодиакален знак, който има второстепенно значение след знака на Слънцето.

Какво говори асцендентът ни за нас?

Асцендентът, зодията и знака на Луната определят до голяма степен характера и външния ни вид. Като зодията, или още наречен "знака на Слънцето" има преобладава над нас до 30-годишна възраст, а след това имат значение най-вече асцендентът и знака на Луната.

Още: Тези зодии имат най-силна енергия: Ти от тях ли си?

Затова много хора смятат, че след 30-годишна възраст нашите характер и светоглед много се променят. Променя се и начинът, по който реагираме на различни ситуации, нещата, които харесваме и дори социалната ни среда търпи промяна.

Как се изчислява асцендентът?

Асцендентът се изчислява като посочим дата и година на раждане, час на раждане и място на раждане. Комбинацията на тези данни определя кой е знакът, който е изгрявал, когато сме се раждали и който ще ни повлияе.

В много от случаите асцендентът е различен от зодията ни, а в редки случаи е същият. 

Още: Това са най-заядливите зодии - само да не съм им пред очите


Когато изчислим асцендентът си, ние разбираме какво всъщност ни води напред в отношенията ни с хората, в социалната и работната среда, кои наши качества идват от асцендента и кои от зодията.

В много сайтове можем да получим тази информация напълно безплатно. Необходимо е да посочим само гореспоменатите ни данни, свързани с нашето раждане.

Тези зодии нямат цедка на езика - много приказват. Ти един от тях ли си?

Това са най-злопаметните зодии - Не казвай, че си един от тях

Ето кои са най-работливите зодии - Ти от тях ли си?

За какво лъжат зодиите?