Това са трите най-разхвърляни зодии

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Нека си признаем: всички на моменти сме малко разхвърляни. За някои обаче разхвърляният дом не е просто фаза или момент на мързел – това е навик, от който колкото и да се опитват, не могат да се отърсят.

Вижте кои според астроложката Катрин Гердес са зодиите с най-разхвърляни домове и какво разказва за тях пред Bustle:

Водолей

Водолеите не искат да оставят домовете си в бъркотия - те просто са твърде погълнати от въображението си, за да забележат купчините пране, които се трупат. В резултат на това спретнатостта обикновено се изтласква настрана, но има и друга причина, поради която за Водолея подреденият дом може да бъде непосилен. Според астролога Катрин Гердес представителите на тази зодия са известни „с еклектичния си вкус“. „Те предпочитат неща, стоки за дома и джунджурии от цял ​​свят и този афинитет може да направи техните пространства „заети“, обяснява експертът пред Bustle.

Близнаци

Близнаците винаги подскачат от едно нещо към друго, а навиците им за почистване не са изключение, твърди Гердес. „Този ​​въздушен знак поддържа претъпкани графици и посвещава енергията си или на самостоятелни творчески проекти, или на натоварени социални планове“, обяснява астрологът. „В резултат на това почистването за тях може да бъде малко... разпръснато. Възможно е да бъдат увлечени в дейности и да започнат да почистват банята, но да спрат дотам.“ Но и това е по-добре от нищо.

Овен


На представителите на тази зодия им е трудно да седят мирни, заради което скучните задачи като почистване не са сред най-важните приоритети за тях. Но те не са виновни, че винаги кипят от енергия! „Подобно на Стрелец, този огнен знак се движи бързо през живота“, казва астрологът Катрин Гердес пред Bustle. „Целият този огън може да им помогне за бързо почистване, но Овенът обикновено упражнява енергията си чрез тренировки, предприемачески проекти или общуване.“