Ето кои зодии ще получат любовно разочарование през април

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Любовта е сложно нещо. Щастливци са онези, които успяват да я разберат и да й се отдадат напълно, но мнозина пък са тези, които са жертва на любовни разочарования. Важното е да извадим поука от всяка една ситуация, да не свеждаме глава и да продължим напред в търсене на истинското щастие и истинската любов.

Ето и зодиите, които ще бъдат разочаровани от любовта през месец април:

Рак

Прекалено романтични и носещи се в облаците, Раците ще срещнат любовно разочарование още този месец. Това ще ви помогне да научите ценни уроци и да си набележите грешките, които да не повтаряте. Бъдете внимателни и не бъдете лесно влюбчиви. Контролирайте емоциите си правилно.

Риби

Не сте се насочили към правилния човек като обект на вашата любов. Усещате, че давате повече, отколкото получавате. Това ще бъде причина за много скандали и неразбирателства и най-правилното нещо в тази ситуация е да прекратите взаимоотношенията си, за да не стане по-лошо.

Козирог


Ще разберете, че до момента сте идеализирали обекта на любовта си и той е точно обратното на това, което сте мислили за него. Ще минете през поредица от разочарования преди да разберете болезнената истина.

Скорпион

Напоследък не давате толкова, колкото искате да получавате и обекта на любовта го усеща. Възможно е точно през този месец да се появи човек, който ще преобърне света заради него и ще иска да му подари звездите. Не позволявайте да ви разочароват и докажете, че сте сигурни и сериозни в намеренията си.