СЪВЕТ НА ДЕНЯ: Какво ще ни предостави днешния ден? (15.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

 

Овен

Днес не се преуморявайте. Ако усетите, че няма да успеете да свършите всичко в рамките на деня, спокойно може да оставите някои неща за следващия ден.

Телец

Днес търпението ви ще бъде подложено на проверка. Не позволявайте на негативни влияния да навлязат в живота ви и да го променят из основи.

Близнаци

Поне днес спрете да се инатите и помислете нещата от всички гледни точки. Това ще ви помогне да вземете важни решения без стрес.

Рак

Отделете деня да осмислите основни цели и ценности, върху които ще крепите живота си оттук нататък.

Лъв

Днес не правете компромиси със себе си и с изборите си. Изберете това, което сърцето и ума ви казват, без да се влияете от чуждо мнение.

Дева

Ще научите шокираща новина, дори и клюка. Не я споделяйте на никого, защото ще предадете доверието на много близък за вас човек. Дайте правилния съвет.

Везни


Днес не разпилявайте парите си за ненужни неща, защото съвсем скоро може да се наложи да погасявате непредвидени разходи за домакинството.

Скорпион

През този ден не започвайте нищо ново. Насочете усилията си към довършването на вече започнати дела.

Стрелец

Денят ще ви предложи много слънце и усмивки. Споделете момента с най-любимите си хора. Това ще ви зареди за следващите дни.

Козирог

Днес ще ви хрумне гениална идея. Започнете да работите върху нея преди да сте я забравили или оставили на заден план.

Водолей

Днес планирайте следващата седмица. Планът ще предотврати непредвидени фалове и грешки.

Риби

Възможно е днес да направите грешка. Недейте да се обвинявате. Всеки греши, нали сме хора. Продължете напред и си вземете урока.