Съвет на деня за всяка зодия: Ето какво да правите или не днес (05.04)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Днес бъдете много внимателни с избора на храна. Винаги гледайте срока на годност и дори да има един ден до края на срока, не взимайте продукта.

Телец

Днес има сериозна вероятност вашият шеф да забележи качествата ви. Затова забравете за мързела, който знаете, че ви е присъщ, и покажете какво можете!

Близнаци

Усещате ли се преуморени? Ами значи е време за почивка. Нека днешния ден бъде запълнен само с приятни занимание. Присъединете и любими хора.

Рак

Днес ще ви се стори, че е петък, но не е. Не позволявайте на работата да ви пребори, а преборете нея. И още нещо важно за днес - не оставяйте днешната работа за утре, защото утре ще стане доста по-голяма. Просто подредете задачите по приоритетност.

Лъв

Важен човек ще забележи вашия потенциал и ще ви предложи нова работа. Премислете преди да приемете.

Дева

Настоящата ситуация и в дома ви и в страната ви притеснява. Постоянно мислите за бъдещето си. Отделете днешния ден да помислите за някоя дългосрочна инвестиция и това как може да подредите живота си, както преди.

Везни


Отделете време днес на хората, които обичате, защото напоследък ги пренебрегвате и те го усещат. Кажете им няколко мили думи и организирайте деня си заедно.

Скорпион

Не позволявайте на еуфорията и радостта от вчерашния ден да ви сложи розовите очила и да замъгли мирогледа ви. Днес мислете рационално, защото ще ви се наложи да взимате важни решения, от които ще зависи бъдещето ви.

Стрелец

Днес забравете за споровете, защото няма да ви бъдат от полза. Ако човекът отсреща не споделя вашата гледна точка, обяснете му нормално, че оценявате какво мисли, но просто сте на друго мнение. Днес острият тон ще носи неприятности за вас.

Козирог

Внимавайте с приятелите си днес. Понякога не са искрени и ви водят в погрешния път, за да постигнат собствена облага, без вие да го усещате. Приемайте всяко предложение с усмивка, но го премисляйте внимателно.

Риби

Днес ще бъде щастлив ден за вас. Единственото условие е да не бързате с нищо, защото избързате ли дори крачка напред, плановете ви ще се разпаднат.