Зодиите, които ще се влюбят лудо през август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Лятото е време за почивка, приятни емоции и за любов. Почти няма човек, който да не си спомня онази силна лятна любов, която все още ни пари в гърдите.

Е, виж дали си сред късметлиите, които ще се влюбят в началото на месец август:

Скорпион

Време е за щуротии, купони, веселба, но и много любов. Ще дойде една силна и пламенна любов, която ще ви завърти на 180 градуса и ще помните вечно. Дали ще продължи дълго, зависи от вас двамата и склонността ви да се приемете такива, каквито сте и да правите компромиси.

Везни

Направо няма да повярвате! Ще се появи стара любов, която ще постави въпроса пред вас дали да я приемете обратно или да продължите напред и да забравите един за друг. Раните могат да заздравеят, ако вече знаете как да ги лекувате. Помислете добре.

Рак


Да, и вие сте в този списък и любовта, която ви очаква ще бъде бурна и страстна. Първоначално дори няма да подозирате, че човек, който сте срещнали съвсем случайно и сте го приемали първо като приятел, може да се превърне във вашата сродна душа и то за цял живот.

Риби

Предстои ви нещо магическо. Ще изпитате чувства, които не сте изпитвали до момента. С човека до вас ще преоткриете нови места, нови действия, нови чувства, които няма да забравите никога. Не бъдете егоисти, а мислете и за човека до вас и тази приказка никога няма да свърши, обещаваме.