Готови за Световното първенство по футбол с iPhone 12

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Готови за Световното след 3, 2, 1… Старт!

Световното първенство по футбол вече чука на вратата, затова и трябва да се подготвим подобаващо за него. Независимо дали сте запалени фенове на футбола или обичате да имате незабравими емоции, това е първенство, което дори и дамите понякога гледат.

И не, няма да говорим за това как да си изберете нов телевизор с голям екран, на който да гледате предстоящото първенство. В тази статия ще поговорим за едно по-нестандартно предложение, а именно iphone 12 .

В този момент със сигурност изникват няколко въпроса, сред които и защо точно смартфон?

А ето и няколко от основателните ни причини за това:

  • дошъл е моментът за нов телефон;
  • това е устройство, което е неизменна част от нашето ежедневие, така че инвестицията в него винаги си струва;
  • неговите размери са малки и практични, което го прави удобен за използване;
  • с него можете да гледате Световното първенство по футбол от всяка точка на света, по всяко време;
  • устройство, което ще бъде винаги с вас дори и след края на първенството.

Е, сега вече знаете защо ви предлагаме да инвестирате в нов смартфон, а защо конкретно в iPhone 12, ще разгледаме по-долу.

Характеристиките, на които не можете да устоите


Разбира се няма как да не започнем с дисплея на iPhone 12, а именно 6.1 инча Super Retina XDR дисплей. Какво означава това? Наситени, ярки и много живи цветове, които ще ви оставят усещането, че това, което гледате, се случва реално пред вас. Със сигурност ще можете поне малко да усетите атмосферата от стадиона по време на Световното първенство.

От друга страна, 6.1-инчовия дисплей е практичен, така че да разполагате с достатъчно голям екран за гледане на видео съдържание, сърфиране в интернет, преглеждане и отговаряне на работни имейли и много други.

Какво обаче ги очаква създателите на цифрово съдържание и любителите фотографи? С една дума - изключително потребителско изживяване. iPhone 12 разполага със система от цели две камери, всяка, от които е 12 MP.

Портретният и нощен режим едва ли ще ви изненадат, но какво ще кажете за Portrait режим с боке ефект и Depth Control, както и за ефекти като Natural, Contour, High-Key Mono, Stage, Stage Mono и Studio.

Продължаваме с опции като True Tone със SLow Sync, които ви позволяват да използвате по-ярка светкавица, Deep Fusion осигурява съвършенство до последния детайл в изображението, а оптичната стабилизация допринася за перфектния кадър.

Това ли е всичко, което iPhone 12 ви предлага? Със сигурност не.4К видеа режими като Time-lapse със стабилизация и Time-lapse в нощен режим осигуряват безупречни видеа, с които ще се гордеете.

А знаете ли, че iPhone 12 позволява да правите 8-мегапикселови снимки, докато записвате вашето видео? Е, вече знаете.

Всички тези фантастични функции на камерата правят модела телефон подходящ не просто за гледане на видео съдържание, а за запечатване на всички забавни и много емоционални моменти по време на Световното първенство по футбол.

Друго, което не бива да забравяме да споделим, е изключително бързият процесор, A14 Bionic чип, който е толкова мощен, че може безпроблемно да изпълнява няколко задачи едновременно.

Разбира се опцията да избирате това какъв да е капацитетът на вътрешната памет е нещо, което допълнително затвърждава предимствата на iPhone 12. И не на последно място е красивият и елегантен дизайн, който се предлага в няколко изключително стилни цвята.

И тъй като сме в края на тази статия, трябва да отделим и няколко реда за това как да изберете подходящ смартфон за вас и вашите нужди.

За целта е необходимо да обърнете специално внимание на техните основни характеристики, които са:

  • процесор и брой ядра;
  • размер и тип на дисплей за наситена и ярка на цветове картина;
  • камера за запечатване на перфектните моменти като с професионален фотоапарат;
  • оперативна и вътрешна памет, за да има къде да съхранявате всички специални моменти, важни файлове и други;
  • дизайн, за да отива перфектно на вашия стил.

И тъй като всички фантастични характеристики и функции, които iPhone 12 притежава, е трудно да се опишат накратко, то оставяме на вас сами да се убедите в неговите предимства. Е, готови ли сте да се потопите в света на технологиите и футбола, разбира се?