Как да изберем правилния фон дьо тен и лосион за тяло Victoria's Secret

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Вечният въпрос - какъв фон дьо тен да избера? Производителите предлагат огромен избор от текстури, различни SPF, хидратиращи, подхранващи и какво ли още не! Но преди всичко трябва да се погрижим добре за кожата, за да изглежда добре, а защо не и перфектна. Тази тенденция никога няма да излезе от мода. Не е нужно да се страхувате от цветове, по-смели визии или да експериментирате. Препоръчително е да се използва козметика със защитен фактор не само в най-горещите летни дни, но през цялата година. За щастие сега има избор от продукти, които имат така наречения SPF (слънцезащитен фактор). Тъй като хидратацията също е част от подготовката на кожата за нанасяне на грим, достатъчно е да изберете правилния крем за лице. Ако предпочитате само фон дьо тен, имаме добри новини! Повечето от тях са със защитен фактор. Можете да изпробвате марки като Catrice, Bourjois Paris или Essence. Да изберете крем за лице е още по-лесно. Предлагат се в най-различни варианти - според типа кожа и SPF, така че можете да изберете това, което работи най-добре за вас. Ако не харесвате фон дьо тен през лятото, достатъчни са по-леки варианти под формата на BB и CC кремове, като повечето са с UV защитата.

Красивата кожа винаги ще бъде на пиедестал

Коктейли, парти светлини, изискани дрехи – няма друг сезон, който да блести с толкова ярки цветове, колкото празниците. Така че защо да не пренесете тази празнична визия и в грима? Вече сте усвоили основните правила и сме подготвили за вас още няколко съвета за красота, които ще покажат в пълния си блясък и красота. Нека започнем с хубавия аромат. Ако желаете да се присъедините към екипа на ангелите на световноизвестната марка Victoria's Secret, можете да започнете като изберете спрей и лосион за тяло. Лосионът хидратира кожата до 24 часа и добавя приятен аромат. Спреят за тяло става все по-популярен - отличава се с нежен аромат, можете да се освежите през горещите летни дни, а в комбинация с лосиона - служи за наслояване на аромата. Клиентите все повече ги предпочитат, защото се предлагат на изгодни цени, а това е чудесен вариант да имате най-различни аромати - ориенталски, плодови, флорални и дори пикантни.

Комбинирайте, експериментирайте, бъдете взискателни към себе си и винаги избирайте най-доброто за себе си от огромния асортимент на онлайн магазин Parfimo.bg и бъдете красиви и уверени във всяка ситуация.

Бъдете шик като заложите на правилния фон дьо тен и хубавия аромат от марка Victoria