Какви видове специални залози могат да се поставят в Bwin?

icon
Sofialive.bg
Източник: Bwin

Почитателите на спортни прогнози знаят много добре, че някои от основните пазари са обвързани с възможност за номинирането на краен победител, брой голове, нарушения и още много  други подробности. Реномираните брандове като bwin се стремят да покрият и най-фантастичните сценарии от дадено дерби, но освен това  са дали пълната свобода на своите клиенти да направят своя собствена и индивидуална прогноза.

Може да си помислите, че това е всичко, но нека не забравяме, че в света на спорта винаги има място за още един вид залог, а след като четете тези редове, очевидно е, че търсите така наречените специални залози. Какво точно представляват те и какво е толкова специалното?

На първо място  ще открием, че рядко са ориентирани точно към спортните дисциплини. Оказва  се, че когато имаме някои по-интересен феномен, като изборът на папа,  можем да направим своята прогноза. Не искаме да скандализираме миряните, но практиката показва, че когато едно предложение е оригинално, феновете с голямо удоволствие ще се включат в него и дори ще излъчат победител.

Точно това е смисълът на специалните залози, а що се отнася до оригинални и дори забавни идеи, можем спокойно да заявим, че този букмейкър има развито чувство за хумор. До преди няколко месеца един от най-разглежданите залози беше обвързан с името  на второто дете на принц Хари. Ще открием, че се предлагаха имена като Даяна, Виктория и още много други, присъстваше дори името на принцеса от филмите на Дисни. Изненадващо, но не само англичаните правиха своя прогноза, мнозина други обръщаха много  внимание на коефициентите в това отношение.

Не е трудно да открием и още много интересни специални залози. Например някои оператори приемат залози за първата компания, която официално ще стъпи на Марс. Космическата надпревара винаги е била особено интересна, макар и на този  етап да сме доста далече от успехи. Това не трябва да ни изненадва, защото за много физици и почитатели на космическата одисея е една добра инвестиция. Направените залози в ранните етапи по-късно повишават доста сериозно коефициентите си и се отразяват на крайния  резултат.

Преди време дори имаше и прогнози за шапката на кралицата – все пак стилът и модата винаги се радват на особено внимание, особено когато говорим за кралска особа. Някои специални залози са обвързани и с други интересни елементи от всекидневието и макар да липсват точни прогнози, тук винаги имаме възможност да заявим  дали дадено събитие ще се случи или няма да се случи.


Защо това предложение присъства при букмейкърите? Оказва се, че не всеки е почитател на спортните залози, понякога имаме нужда от развлечение извън сферата на необятния свят на спорта и точно по тази причина се търси разнообразието и малко по-алтернативните пазари. В средата на 60-те години на миналия век, един запалянко дори заявява, че САЩ ще изпревари Русия в кацането на Луната, достатъчно е да се открие смел букмейкър, който да приеме условията, като същият фен е направил своята прогноза около 5 години по-рано, преди да бъде обявено дори намерението на NASA за стартирането на мисията.

В тази секция трябва да бъдете готови за някои много нестандартни предложения и алтернативи, но дори и като такива, те също носят много забавление и могат да накарат не само спортните фенове да насочат вниманието си в тази посока. Важно е да имате въображение и поглед над конкретната материя, всичко останало ще се определи от шанса и амбицията на дадена личност за постигане на успеха. Всичко останало е удоволствие и шанс  за инкасиране на печалби.