Китайски стоки директно от вносителя - 4sales

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Една от основните причини да са предпочитани китайските стоки в България е, че са евтини и с добро съотношение между цена и качество. Много хора поръчват продукти от Китай, използвайки различни чуждестранни платформи за това, но има и местен онлайн магазин, който е директен вносител от производителя. Това гарантира високо качество, достъпни оферти и продължителна гаранция. Кои са 4sales и кое ги отличава на пазара?

Кой стои зад проекта 4sales

Екипът зад онлайн магазина е сформиран от хора, харесващи високите технологии и с нужното образование в тази посока. Всеки от тях е работил в различни сфери от този бранш и във 4sales изпълнява дейности, свързани с неговата компетенция. Всички са много сплотени в екипа и вършат работата си с удоволствие, а постоянното увеличение на доволните клиенти е индикация, че работата се върши отлично.

С повече от 12 години на пазара, компанията е с постоянно нарастващи показатели и с над 30 000 доволни клиента до момента. Като работещ директно с вносителя търговец, 4sales могат да предложат достъпни ценови оферти, отлично качество на продуктите и продължителна гаранция за всяка покупка.

Какви китайски стоки се предлагат в магазин 4sales

Сайтът е достатъчно добре зареден, с над 1000 артикула на склад, които постоянно се увеличават. Уеб-платформата е добре структурирана, за лесна ориентация из отделните менюта и подменюта. В отделните раздели са достъпни качествени продукти, най-актуалните видове сред които са:

  • авто – достъпни са електронни устройства за автомобила, като мултимедии, осветление, грижа за хигиената и външния вид на превозното средство;
  • смарт джаджи – таблети, телефони, часовници и аксесоари за всички възрасти и полове. Това е разделът с умни устройства за работа и забавление;
  • IT – всякакви електронни устройства, аксесоари и допълнения;
  • за дома и градината – разделът с устройства за грижа за дома и офиса. Тук са достъпни джаджи за кухнята, за почистване на помещенията и тяхното отопление и оборудване. Налични са и много продукти за градината, като осветление, напоителни системи, соларни осветителни и декоративни лампи;
  • дрехи – категорията със съвременни дрехи, бельо и украшения за мъже, жени и деца.

Защо 4sales е предпочитаният интернет магазин

За улеснение от компанията предлагат на клиентите си опция за покупка на изплащане, с изгодни лизингови схеми и адекватен съпорт. От компанията гарантират висококачествени стоки и денонощна клиентска поддръжка. За да са спокойни потребителите за пазаруването от сайта се предвижда възможност за връщане на продуктите в рамките на 15 дни от доставката, както и високо ниво на сигурност при клиентските разплащания и съхранението на потребителските данни.