Кога можем да се доверим на онлайн букмейкър за спортни залози?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

След като се намираме в разгара на летния спортен сезон и вече видяхме някои от чаканите турнири, не е трудно да забележим и наличието на активния тенис сезон, автомобилните  спортове и предстоящите игри в Токио. Не са и малко почитателите, които с удоволствие биха пожелали да направят своите спортни прогнози, взимайки максимума от всяко едно събитие.

Всичко звучи прекрасно, но по-важното е да открием реномиран и качествен букмейкър, който да ни даде възможно най-добрите условия.  Това се оказва доста трудна задача, имайки предвид наличието на висока  конкуренция и примамливи оферти от всяка една страна. Сигурно бихте се почудили при избора си, но дори затова има едно разумно решение.

Ще открием, че на сайтът на Efirbet ни очакват не само добре разработени и разбираеми ревюта на лицензираните брандове, но и подробен анализ на всички бонуси и промоции, покритие на спортни дисциплини и полезни функции. Брандът дори предлага защитени връзки от тяхната платформа към даден букмейкър, като можем да получим и бонус код за малко по-добри стартови предложения. Това автоматично ни дава и първият отговор на въпроса в заглавието – винаги трябва да се информираме и да избираме лицензираните букмейкъри.

Този документ ни гарантира, че ще получим точно това, което е описано в общите условия и няма да има разминавания. Сигурно бихте се зачудили защо съществуват такива сайтове за анализ и отговорът не е толкова сложен – необходими са, имайки предвид огромното разнообразие и високата конкуренция между самите брандове.

Не е трудно да открием, че всеки един букмейкър се стреми да привлече нови потребители и да изгради лоялна група,  с която да партнира. Това не е толкова лека задача и обикновено се изисква внимание към всеки детайл, като това включва полезни функции за контрол на риска, по-добри коефициенти и дори наличие на мобилно приложение. Винаги може да проверите самостоятелно дали даден букмейкър отговаря на изискванията ви, но ако искате да спестите време, ревютата на анализаторите са напълно безплатни и бързо ще отговорят защо един бранд е значително по-добър от друг. Логично е да се досетим, че има доста разлики, макар и привидно да ни се струва, че всички са еднакви.

Най-важното е, че спокойно можем  да открием наличието на съвети при правенето на прогнози, обяснение как се прави даден залог и какво точно представлява той, добавени са дори скрийншоти на самото действие за още по-лесно ориентиране. Повечето потребители биха се справили, но все пак не трябва да забравяме, че това би спестило много време.

Ако един бранд има висока оценка от анализаторските платформи, следващата стъпка е да обърнем внимание и на мнението на потребителите, защото тяхната дума също е от особено значение. Все пак доволните потребители винаги ще посочат причината, поради която избират определен букмейкър пред друг, негативните мнения също се зачитат и след като говорим за индустрия, която е пряко зависима от клиентите си, следователно тяхното мнение се чува винаги.


Нека не забравяме, че всеки анализ е напълно независим и когато един букмейкър поиска такъв анализ, той не може да влияе по никакъв начин нито на оценката, нито на мнението на самия анализатор. Посочените отрицателни страни са напълно нормални и точно това не трябва да ни изненадва. Когато има пропуски, букмейкърът е отговорен да им обърне повече внимание.

Ако трябва да систематизираме всичко написано, най-добрият начин да се доверите на един оператор за спортни прогнози е да обърнете внимание на промоциите и бонусите, да се запознаете с коефициентите и винаги да следите за полезни функции като кеш-аут, пряко предаване и създаване на залог. Това обаче е само основата, но ако четете тези редове, определено правите и правилната стъпка за избора си.