По празнично време в ресторант "Evergreen"

icon
Sofialive.bg
Източник: SofiaLive

Ресторант Evergreen се намира в сърцето на Студентски град (ул. Проф. Д-р Иван Странски, бл. 57) и отваря врати през 2004 година.

Собствениците са с дългогодишен, богат опит в ресторантьорския бизнес, управлявайки няколко различни заведения в Студентски град – ресторант, механа и кафенета. Evergreen представлява топла, уютна, семейна обстановка, наблягайки на европейската кухня, с голямо разнообразие от пица, паста, барбекю.

В закритата си част заведението побира 150 души , а през топлите дни разполага и с просторна лятна градина, осигуряваща 150 места. Благодарение на големия си капацитет, ресторантът дълги години е организатор на различни по тематика събития: фирмени банкети, коледни и новогодишни партита.

В сезона на Коледните партита, куверта е на стойност 35 лева, включващ: салата,студено предястие, основно(с опция вегетарианско меню), десерт и напитки.


Ресторантът обръща внимание и на студентите като клиенти, като им предлага за 8-ми декември атрактивен куверт от 39 лева, който включва голяма празнична салата (домати, краставици, разядки, печена чушка), основно ястие, като опциите са пилешко и свинско месо, студено предястие (сухи мезета и сирена), десерт и 50 милилитра твърд алкохол (уиски, водка или ракия), заедно с безалкохолно по избор.

Собствениците на ресторанта са се погрижили и за вашето прекрасно посрещане на Новата година, като са ви приготвили богат куверт на стойност 95 лева и пищен спектакъл. Новогодишното меню включва голяма празнична салата, две предястия (студени и топли), баклава, баница с късмети, плодове, ядки, 100 милилитра твърд алкохол по избор, безалкохолна напитка, шампанско и вода. Заведението е подготвило изненада за своите клиенти – танцова формация „Чинарите“ ще танцуват за всички гости, а в 00 часа ще има специална празнична заря.

За доброто ви настроение по време на всички празненства се грижи диджей, който пуска музика по избор, т.е. няма точно определен жанр музика. Музикалните поздрави не са изключени, а напротив – те са основна част от забавлението.

„Екипът ни е изцяло то професионалисти – готвачи, барбани и сервитьори, които се грижат за удобството на всеки един клиент“ сподели собственикът.

Благодарение на добрата си кухня, отличното обслужване и успешната организация на множество събития вече 15 години, зеведението привлича клиенти не само от Студентски град, а от цяла София. Ястията, които галят небцето, карат хората да се връщат там отново и отново.

Опитай.

Контакти:

Тел: 0889971232

Facebook: PizzaGril Evergreen

e-mail:evergreen1@abv.bg