Трите модни инвестиции за лято 2017

icon
Sofialive.bg

РЕДАКТОРСКА БЕЛЕЖКА: Екипът на Sofia Live не само следи какво е най-новото, но и успява някак все да намери най-търсеното. Именно заради това днес пускаме последната селекция от модни инвестиции за лято 2017 на автора ни Ралица Котопанова.

Христо Станчев
Редактор

 


 

Ако ще инвестираш само в три тренда, които със сигурност ще носиш и през следващите сезони, заложи на тези. Ние в сме големи почитатели на всяка тенденция, а този път сме приготвили всичко, което наистина ще остане в гардероба ти за много дълго време

Стейтмънт тениските
Заяви го с тениска! През 2017 свободата на словото взима връх със стейтмънт дизайните, които за поредна година остават класика. Бялата тениска винаги е била неизменна част от всяка една колекция, независимо дали говорим за пролет/лято или есен/зима. Инвестирай в стейтмънт и няма да сбъркаш.

chiaraferragnidiorshirt820x1024_1100


Мюл обувките
Мюл обувките са част от гардероба на всеки, посещаващ седмиците на модата в последната година и ние вярваме, че скоро няма да излязат от там. Независимо дали искаш да постигнеш един класически силует, или искаш да излезеш от рамките с нещо, което не е чак толкова масово, мюл обувките са твоето нещо. Къде да ги вземеш? Не се притеснявай, те са буквално навсякъде.

gettyimages531727814_master_1534

Летният пух
Пухът е добавката, която завършва всеки аксесоар. А всички знаем колко точно важни са аксесоарите. В света на модата, чак от създаването на Фенди, та до ден днешен, пухът наистина не напуска нито една колекция. Всеки човек, който познава индустрията, ще ти каже точно това: заложи на пуха, независимо дали е лято или зима. Той е вечен.

candelanovembrevalentinasiragusafendibags_1100

Е, току що прочете селекцията ни от задължителни модни придобивки за сезона лято 2017. Колкото и да не ти се вярва, тези три тенденции ще са модерни поне до следващото лято.

Текст Ралица Котопанова

Искаш да четеш още за мода? Прочети последния ни материал върху уличния шик, за да разбереш повече за това не само какво да носиш, а и как.

Истински защитник на хип-хоп културата в България