Концертът на smallman & Иван Шопов още по-специален

icon
Sofialive.bg

През 2014, когато smallman представиха третия си албум Envision, по време на шоуто имаше красив антракт, по време на който гледахме късометражния анимационен филм на Велислава Господинова Кръвта. Очевидно работата на групата и режисьора спори, защото за новия й филм Жар Птица, тя отново се е обрнала към smallman за музиката.

firebird velislava smallman image

Днес стана ясно, че е готов и първият трейлър за новия филм на Вили и на концерта на smallman и Иван Шопов тази вечер ще можеш да си един от първите, които са го гледали. А ние използваме случая да ти пуснем пак Кръвта и да ти припомним интервюто ни с Велислава Господинова.

С концерта си през ноемвриsmallman и Иван Шопов представиха първия си съвместен албум Inner Oceans. Интересът беше толкова висок, че се наложи хората от Терминал 1 да предвидят и втора дата. На 26 декември отново гледаме smallman с Иван Шопов и вокалната формация Avigeya - вече с няколко концерта в страната и Европа заедно - още по-сработени и магични. Билетите довечера на входа на клуба ще струват 18 лева.