Michael Buble с нов албум от Космоса

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images/Guliver

Излизането на новия албум на Michael Bublé  HIGHER днес, на 25 март, ще бъде отпразнувано по зрелищен начин с анонса на  Warner Records, че новото видео  към сингъла “Higher” от нетърпеливо очаквания албум, ще  направи извънземната си премиера на ‘youtube.com/michaelbublé  този следобед в 15:00 ч. “MB” инициал бе създаден от британската компания Sent Into Space, която ще стартира видеото директно от канала на носителя на награди Grammy изпълнител в YouTube. Старта е част от социална медийна кампания, която започна с предварителен преглед онлайн през изминалата седмица. Гледайте ТУК.

Това е сбъдната мечта за мен. Винаги съм имал влечение към космическото пространство. Derek Hough режисира видеото и той един от най-талантливите хора в Америка сега. Направих най-добрия запис в кариерата си и изглеждаше правилно да представя видеото от най-високото възможно място“, коментира Bublé.

“Какво казва ПО-ВИСОКО повече от стартирането на видео и албум от космоса”, коментира Tom Corson, съпредседател и главен оперативен директор, Warner Records. “Целият глобален екип изклчюително се вълнува за новия албум на Michael… той е стратосферен!”

Настоящият сингъл на Bublé“I’ll Never Not Love You” ТУК, получи зашеметяващ позитивен отговор в радиото с ротации в 50 станции, насочвайки се към топ десет в класациите. Продружаващото видео – любовно писмо от  Michael Bublé  и съпругата му и актриса Luisana Lopilato – е вайръл сензация.

С кариера, включваща награди Grammy, няколко Juno, шест мултиплатинени албума, напълно разпродадени турнета по стадиони, както и над 14 милиарда глобални стрийма и нов албум, който мнозина наричат най-добрия му запис, HIGHER на  Michael Bublé е готов за 5…4…3…2…1 излитане!!!!!!!!