Програмистите на контрапротест, блокират магистрален оптичен кабел за интернет

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Програмистите се изнервиха от зачестилите простести на гневни мъже, които карат комбайни, трактори, багери и други тежки машини. Те решиха да покажат, че и хората, които работят кротко на лаптоп, могат да внесат объркване в нормалното протичане на ежедневието.

“Писна ни да слушаме как зърнарите ни били изхранвали. Ние сме на мнение, че сами се изхранваме, защото с парите, които получаваме за труда си, отиваме в супера и си купуваме каквото ни трябва. Избираме стоките според съотношението цена-качество, а не според това от коя държава идват и дали са подпомогнати с европейски средства. Също така ни омръзна миньорите да затварят пътища, защото искат за вечни времена да имат гарантирана работа и високи заплати, без да им се налага да учат нещо за преквалификация” - заявиха програмистите и хакнаха магистрален оптичен кабел за интернет.

“Нека хората да видят как е без порно, без чатове и без достъп до рецептите за туршия и лютеница” - декларираха от създадения снощи Профсъюз на програмистите.

Още: Фандъкова поема новините на bTV

Те заявиха, че няма да пуснат интернета, докато не получат уверения, че изкуственият интелект няма да се ползва до 2038 г., тъй като заради него работата им се обезценява.

“Няма нужда Денков да ходи до оптичния кабел за преговори. Ние работим от вкъщи, така че да заповяда у дома. Имаме кафе, бисквити и солети” - демонстрираха диалогичност програмистите.

В същото време до нас достигна тревожната вест, че хотелиерите от Черноморието също подготвят свой протест, защото лятото е свършило и поне 8 месеца няма да имат високи доходи. Те са възмутени, че есента, Брюксел и Асен Василев им отнемат хляба.


“Ние се грижим за вашата почивка. Ако не сме ние, няма да можете да работите качествено” - заявиха хотелиерите и по примера на Иван Асен II край Клокотница набучиха на шиш касова бележка от 20 лева за един таратор.

Още: Княгиня Калина отваря магазин за кисело мляко

 

Автор: Дон Базилио

 

Мария Габриел не взе мандата, защото не успя да открие Президентството

Из "Дневникът на Илон Мъск": Един ден в Белоградчик