Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 5 септември, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще бъде успешен ден и ще постигнете много в личен и професионален план само ако успеете да се преборите с мързела си.

Телец

Днес ще увеличите парите си и ще си позволите най-накрая онези глезотийки, които заслужавате и искате от дълго време.

Близнаци

Днес разчитайте само и единствено на себе си и своите възможности. Не искайте чужди съвети и не се нагърбвайте с чужди проблеми.

Рак


Ще бъдете поставени пред сложна дилема, но съветите на близките ви няма да ви помогнат. Останете сами със себе си и премислете хубаво нещата. Не давайте прибързан отговор.

Лъв

Днес се обадете на любимите ви приятели и ги поканете на гости. Очаква ви изключително весело изкарване с много смях и забавления.

Дева

Днес не е подходящ ден за работа и засилена умствена дейност. Отдайте се на хобито си или намерете ново такова.

Везни

Денят е добър, както за деловите, така и за личните срещи. Възможно е дори да се сближите с някой, с когото до този момент сте имали неразбирателства.

Скорпион

Днес не трябва да бъдете на шумни места и сред шумни компании. Единственото, от което се нуждаете сега, е спокойствие и уединение.

Стрелец

Днес не изпробвайте силата на ваше приятелство, не и без повод. Съдбата ще предостави достатъчно възможности за това, но изкуствено създадените никога не носят полза.

Козирог

Днес ще трябва да вземете съдбовно решение, свързано с вашето бъдеще. Дайте отговор след ден-два, а не веднага.

Водолей

Днес задължително излезте да се повеселите. Забравете за грижите и задълженията, преизпълнили сте плана с дни наред. Работата няма да избяга.

Риби 

Денят ще ви донесе повече радост, отколкото грижи. Използвайте момента да дарите с внимание и нежност любимите си хора. Те наистина имат нужда от вас.