Дневен хороскоп за всяка зодия - 16 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще настъпят промени в ежедневието ви, които се налагат и са път към вашето профеисонално израстване. Не се плашете от тях.

Телец

През този ден избягвайте споровете. Много лесно най-безобидният от тях може да прерасне в сериозна кавга с дългосрочни последици.

Близнаци

Това е ден, в който трябва да внимавате на кого се доверявате. Най-добре не споделяйте с никого идеите си. Нека узреят още.

Рак


Това не е ден за проява на чувства или емоции. Ако таите обида опитайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекалено.

Лъв

Днес имате нужда от почивка на ума и тялото. Отдайте ѝ се и отидете да направите нещо щуро, за което мечтаете от доста време насам.

Дева

Това е ден, в който някой ще се опита да наложи исканията си. Откажете елегантно и без да влизате в противоречия или спорове.

Везни

Днес излезте с приятели, но в никакъв случай не им споделяйте прекалено лични неща и съкровени мечти. Един от тях иска да ви забие нож в гърба.

Скорпион

Днес не се колебайте да задавате въпроси. Имате право на цялата истина, особено ако се касае за вас и вашия живот.

Стрелец

Днес не давайте обещания, както и пари назаем. Опитайте се да се справите с това, което разполагате.

Козирог

Днес не се опитвайте да се налагате над другите или да спорите с тях за нещо очевидно. Няма да ви послушат.

Водолей

Днес не очаквайте от другите това, което вие самите не можете да им дадете. Сърденето няма да ви помогне да постигнете целите си.

Риби

Днес заложете на рутината и не се захващайте с нещо ново, с което дори не сте сигурни дали ще се справите.