Коя е перфектната работа за всяка една от зодиите? (ВТОРА ЧАСТ)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Везни

Не обичате да бъдете старомодни. Търсите спокойствието, но в същото време сте готови на всичко в името на развитието, баланса и добрия начин на живот. Ще бъде хубаво, ако се насочите към сфери на развитие, свързани с технологиите, бизнеса и комуникациите. Представителите на зодия Везни са много добри програмисти, оператори, банкери, дизайнери и дори фотографи. 

Скорпион

Обичате да си живеете живота и то по вашите собствени правила и в това няма нищо лошо. Най-хубавото е, ако успеете да превърнете хобито си в работа и така няма да имате нито един работен ден. Представителите на тази зодия са много добри икономистии ще станат страхотни синоптици, счетоводители, учени или преподаватели по география или история. Повечето обаче ще успеят да си отворят свой собствен бизнес и той ще провърви.

Стрелец

Стрелците са хора на науката. Безкрайно любопитни по природа, те търсят отговора на всичко, което ги заобикаля. Това им дава ценен опит и в работен план могат да станат перфектните учени, преподаватели, политици, главни лекари. Не пропускайте да използвате качествата, с които сте надарени, за да се справяте с живота и да получите най-добрата работа, която заслужавате. В бъдеще ще видите, че това е огромно предимство.

Козирог


Представителите на тази зодия имат лек вроден мързел, който малко им пречи да се развиват там, където искат. Често губят интерес към дадено нещо, запалват се по друго, пък след време и то им става безинтересно... Ако се дисциплинират за няколко години, могат да отворят много успешен собствен бизнес, който може да се прочуе и в чужбина. Но за всичко това трябва смес от късмет, воля, разум и дисциплина.

Водолей

Вие сте много умни и дисциплинирани. Притежавате много качества, които ви различават от останалите и не им отстъпвате по нищо. Перфектните сфери за развитие за вас са творческите, където чувството ви за хумор, смесено с изобретателността ви няма да има равно. Ако се насочите към тази сфера, ще се издигнете бързо в служебната йерархия и скоро ще си сформирате група от съмишленици, с които ще реализирате големи проекти.

Риби

Вие имате таланта да превръщате това, което ви доставя удоволствие в работа. Имате страхотен предприемачески дух и ще бъде пълна глупост, ако не го изпълзвате по най-правилния начин. Помислете за дългосрочна инвестиция, с която ще направите десеторни печалби. Мислете мащабно и взимайте пример от големи имена в тази индустирия. Бъдете внимателни обаче, защото там има най-голям прилив на измами.

ВИЖТЕ ПЪРВА ЧАСТ ТУК!