Тези зодии ще забогатеят през месец август - виж дали си от късметлиите

icon
Sofialive.bg
Източник: Istock/Guliver

Лятото е време за почивка и приятни емоции, но може да бъде далеч по-прекрасно, ако натрупаме пари. 

Ето зодиите, които ще забогатеят през месец август:

Овен

Упоритостта ви ще даде резултати и ще бъде забелязана от важни хорав безнес средата. Очакват и много нови възможности за развитие, които ще ви донесат наистина не малка сума пари. Бъдете още по-продукти обаче, за да защитите този успех. Почерпете най-близките си и се забавлявайте.

Козирог

Знаем, че много се трудите и често се чувствате недооценени. Направете обаче всичко възможно да докажете, че заслужавате по-висока заплата и тя ще дойде още в началото на месец август. Някои от усилията ви не са останали незабелязани, а други тепърва трябва да се забележат. Работете двойно, защото после ще жънете двойно!

Дева


Пари, които очаквате от дълго време и вече сте престанали да мислите, ще се върнат при вас. Освен това, прекрасни поводи ще ви донесат още някой или друг лев. Месецът е подходящ за дългосрочни инвестиции и бизнес разговори. Помислете над дългосрочните си цели и амбиции.

Риби

Находчивостта и предприемаческият ви дух ще ви изстрелят много нагоре в стълбицата на успехите и възможностите. От август месец започва нов етап за вас, който ще се състои основно от пари, щастие и любов. Ще удвоите финансите си, но ако не сте достатъчно разумни, може да ги загубите бързо.