Тези зодии са най-големите манипулатори - обичат да оплитат в мрежите си

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Много е важно да разбирате отрано кой е манипулатор и да стоите далеч от него, защото може сериозно да ви оплете в мрежите си и да няма измъкване. Ето ги и най-големите манипулатори в зодиака:

Близнаци

Близнаците имат две лица и както могат да бъдат спокойни и уравновесени, дори притеснителни, така и много лесно показват второто си лице - манипулативното. Те обичат да проектират собствените си несигурности в другите и когато те им се вържат на акъла, тогава Близнаците са най-щастливи, взимат пуканките и гледат цирк. Бъдете много внимателни с тях.

Скорпион

Скорпионите имат изключителни лидерски качества, убедителни личности са и обръщат голямо внимание на детайлите. Тази комбинация ги прави страхотни манипулатори. Ако намерят причина да ви обвинят, те го правят с голямо убеждаване и до края вие ще продължите да се чудите какво сте направили погрешно на първо място и на второ - ще започнете да се извинявате за нещо, което дори не сте направили. Те обичат някой да им се моли и извинява. Не го допускайте!

Рак

Като силно сантиментални личности, каквито са Раците, те са склонни да стават жертви на собствените си емоции, преминавайки от едно състояние в друго. В резултат на това Раците обикновено изискват толерантни и разбиращи хора около себе си, но понякога изглежда приемат тези качества за даденост. Имат силно чувство за собственичество и са готови на всичко, за да стане на тяхното. Често прибягват до манипулация и карат другите да се чувстват гузни и виновни.


Везни

Въпреки че основната им грижа е хармонията, те ще кажат или направят точно това, което хората искат да чуят или видят, за да спечелят благоволението на всички. Техният проблем е, че не обичат да избират страни и следователно ще играят на сигурно, без изобщо да се намесват. Така че понякога те се представят за „добър човек“, за да ви манипулират в своя полза и да спечелят успешно доверието ви.