Това са най-злопаметните зодии - Не казвай, че си един от тях

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Всеки човек греши и повечето след като разберат грешката си, се извиняват. Кошмарът на тези хора са злопаметните, на които колкото и да се извиняваш, след 20 години пак ще ти напомнят тази кофти случка и колко зле си постъпил.

Ето кои са най-злопаметните зодии:

Рак

Те по природа не са лоши хора и дори не са отмъстителни. Чувствителността им ги кара да помнят неща от преди 30 години дори и да страдат сякаш се е случило вчера. Когато се скарате, е много вероятно като коз да изкарат точно това - че сте ги обидили с нщо или сте се държали много зле преди много ама много години. Колкото и хубави неща да направите за тях, те ще помнят и лошото. 

Дева

Девите са много добрички. Когато си дружелюбен с тях, те също ще бъдат и дори ще обърнат целия свят, за да ви помогнат да се чувствате добре. Обаче настъпите ли ги - ви очаква буря от злопаметност. Помнят много добре кой им дължи пари, причините за какво ли не, кой какво ги е излъгал и за съжалиние, често го използват като аргумент при спорове.

Козирог


С тях не се излиза на глава. Помнят наистина много неща и със сигурност ще се хванете за главата, когато ви припомнят как преди 25 години сте забравили да изключите ютията от контакта и сте ги излъгали, че сте го направили. Или пък, че не сте платили кафето на именния ви ден. Обичат да се сърдят за дреболии. Затова бъдете внимателни какво правите днес, защото всяко едно нещо може да ви бъде напомняно години наред.

Стрелец

Те не могат да бият Раците по злопаметност, но също имат силно такова чувство. Те не вярват във вторите шансове и обикновено преценяват какъв е един човек от първото впечатление. Ако то е негативно - заклеймяват го завинаги. Често ще се случва да ви обясняват как някой човек е лош и не е хубаво да се общува с него, само защото са провели някакъв безсмислен разговор преди 18 години. Бъдете внимателни с тях, защото са чувствителни също така, но умело го крият.