Тези зодии ще имат трудности през месец септември - Стискай палци да не си от тях

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

С настъпването на новия месец едни зодии ще имат уникален късмет, но други ще имат нещастието да се срещнат с особени трудности от всякакъв характер. Ето кои са тези зодии:

Телец

Телците няма да имат късмет този месец и ще имат особени трудности от финансов характер. Ще се появят много непредвидени сметки, а доходите ще се забавят и за момент ще имате чувството, че се замирате в задънена улица. Точно сега е момента да познаете кои са истинските ви приятели и кои са до вас просто заради изгода.

Скорпион

Скорпионите ще имат голям проблем с комуникацията. Те нямат да намерят общ език с другите хора през целия месец. Затова той не е подходящ за бизнес срещи, бизнес преговори и подписване на важни договори. Каквото и да правите, няма да се разберете с другите хора. Вие искате вашето, а те - тяхното.

Риби

Този месец ще се появят много стресови ситуации за вас, особено на работното място. Ще се опитат да ви засенчат, а ръководителите няма да виждат вашия пълен потенциал, колкото и много да давате от себе си. Решението е просто да стиснете зъби и да издържите този месец. От октомври месец всичко ще бъде различно.


Рак

Този месец може да се появят конфликти с половинката или със семейството ви. Опитайте се да решите всякакъв тип конфликти по дипломатичен начин, а не с гняв и обиди. Може да загубите приятел, който сте имали дълго време за дясната си ръка. Този месец ще паднат много маски и затова внимавайте да не носите такава, защото ще развалите репутацията си.