Това са най-заядливите зодии - само да не съм им пред очите

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Има зодии, които си търсят спора дори и да не си ги провокирал с дума или действие. Просто са такива - заядливи. Ето и 4-те зодии, които буквално си го търсят и често си го намират. Обичат да спорят, дори да се карат с някого и това им носи известна доза адреналин.

Скорпион

Те са водещи в класацията по заядливост. Предпоставка за това е тяхната ревност, заради която често те наказват своите партньори. Освен това Скорпионите са много отмъстителни и злопаметни и е истинско предизвикателство да останете до тях. Когато един Скорпион реши да си отмъщава, той ще го направи по възможно най-болезнения начин.

Овен

На второ място се нареждат Овните. Представителите на тази зодия са много конфликтни и агресивни, като могат да обиждат хората без да се интересуват дали са прави или грешат. Овенът е голям инат и рядко отстъпва в исканията си, като доста често се опитва да наложи мнението си и то по възможно най-грубия начин.

Близнаци

Третото място при зодиите с най-тежки характери принадлежи на Близнаците. Въпреки че Близнаците изглеждат доста общителни и лъчезарни, техният характер също не е един от най-лесните. Представителите на тази зодия са много лицемерни и от тях можете да очаквате всякакви подли номера зад гърба. Освен това те не се притесняват да ви излъжат, заради което никак не може да им се вярва.


Стрелец

Любопитни по природа, но и доста заядливи, когато става въпрос за тяхно право. Обикновено държат на своята гледна точка и като хищници са готови да я защитават. Много е трудно да се излезе на глава с тях и затова хората често избягват да повдигат теми около тях или да изкарват своето мнение, тъй като е силно вероятно да противоречи на тяхното и да се скарат. Стрелците не се притесняват от конфликти, а даже напротив - те ги зареждат за нови действия, приемат ги като вид битка по пътя към голямата борба.