Необходими продукти:
аспержи - 1 връзка
сол
черен пипер
краве масло - бучка
олио - 1 с.л. или зехтин
Начин на приготвяне:
1. Отрежете долната част на аспержите.
2. Измийте и подсушете.
3. В тиган разтопете кравето масло, заедно с олиото.
4. Сложете аспержите.
5. Запържете за кратко, като бъркате от време на време.
6. Затворете с капак тигана, намалете котлона и оставете за пет минути да се задуши леко.
7. Внимавайте да не загори. На аспержите не им трябва много. Достатъчно е леко да променят цвета си и да хрупкат.
8. Извадете и сервирайте веднага в подходяща чиния задушените аспержи в масло.
Още любопитни и полезни статии:
- Нови промо кодове за оферти без депозит в онлайн казината
- Как да се справим с финансовия натиск на зимния сезон
- Елегантност без усилие: Основни елементи в гардероба на всеки мъж
- ТОП 5 на най-добрите телефони за 2023 г.
- Вдъхновяващи пожелания за Нова Година 2024
- Дом за стари хора - подкрепа и грижа
- Голям коледен концерт с участието на "Б.Т.Р" събира средства за православно училище
- Фондация "Нашият дом е България" организира четене на Библията за мир
- Недвижими имоти в града или провинцията: кое да изберем?
- Топ 5 ресторанта в София с лятна градина
Коментари