Необходими продукти:
аспержи - 1 връзка
сол
черен пипер
краве масло - бучка
олио - 1 с.л. или зехтин
Начин на приготвяне:
1. Отрежете долната част на аспержите.
2. Измийте и подсушете.
3. В тиган разтопете кравето масло, заедно с олиото.
4. Сложете аспержите.
5. Запържете за кратко, като бъркате от време на време.
6. Затворете с капак тигана, намалете котлона и оставете за пет минути да се задуши леко.
7. Внимавайте да не загори. На аспержите не им трябва много. Достатъчно е леко да променят цвета си и да хрупкат.
8. Извадете и сервирайте веднага в подходяща чиния задушените аспержи в масло.
Още от Запазено място:
- Какви мебели да изберем за модерния облик на хола?
- Актуални тенденции при избора на удобни столове
- Кога е добро решение да инвестираме в спален комплект?
- Какви удобства ни предлага съвременната мека мебел?
- Как модерните градински мебели ще променят облика на жилището?
- Как да превърнем кухнята в модерна и функционална зона?
- Какво трябва да знаем щом правим регистрация на фирма?
- Да се включим ли във вълнуващото приключение каньонинг?
- Смяна на вертикални щрангове - защо старите тръби създават проблеми
- Може ли избелването да бъде щадящо?
Коментари