AVIGEYA Voices с магичен концерт в райската ботаническа градина "Борика"

icon
Sofialive.bg
Източник: AVIGEA

Тази Събота (12 септември) бе първият концерт на дамите от AVIGEYA Voices след паузата около пандемията и извънредното положение. Локацията за събитието бе избрана не случайно - публиката в Ботаническа градина “Борика” се наслади и на красиви цветя и растения от цял свят.

AVIGEYA поднесоха пъстър букет от над 10 авторски и автентични български народни песни, с които разказаха магична приказка за завръщането към ПриРодата. Сред тях бяха “Звезда Деница” и “Мома на гора говори”, които са изцяло авторски композиции на AVIGEYA. Също така изпълниха и популярни български фолклорни песни като “Сади Рада”, “Гюл девойка”, “Лудо младо” и “Стига ми се момне ле”.

Музикалната приказка припомни на всички присъстващи за силата на българския корен и връзката между Човек и Природа. Всеки гост получи и специален подарък - частица от ботаническата градина, изпълнен с енергията на AVIGEYA.

Очаква се форматът да се превърне в традиция и да се провежда два пъти годишно през пролетта и есента. Очаквайте през пролетта на 2021 и следващия бутиков концерт на AVIGEYA в “Борика”.

Екипът на AVIGEYA Voices изказва своите благодарности към домакина Ясен Иванов за това, че отвори вратите на своята райска градина за AVIGEYA и гостите им.