Шефът на парламента ще бъде избран чрез дуел във "Фермата"

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

След тежкия и безплоден първи ден на 48-то Народно събрание политиците все пак успяха да намерят решение на кризата с избор на парламентарен шеф.

В късна доба ГЕРБ и ПП са се разбрали първият човек в републиката да бъде избран чрез дуел между Никола Минчев и Росен Желязков на арената в телевизионното риалити "Фермата". Логично, кандидатът на ГЕРБ ще е в отбор "Стари герои", а фаворитът на ПП в отбор "Нови надежди".

Водещ на извънредното тв студио ще бъде Вежди Рашидов, който ще развеселява аудиторията с бодряшки подвиквания "Наздраве!".

Преди първата игра ще видим видео обръщения от роднините на двамата дуелисти, както и пряко включване на украинския президент Володимир Зеленски.

Игрите се пазят в тайна, но ние успяхме да се доберем до сценария на шоуто.

В първия сблъсък Желязков и Минчев ще режат не дъски, а пера от бюджета. Втората игра ще е с хвърляне на топки и тук Бойко Борисов (който дори в първия ден на парламента игра мачле в Бистрица) няма да издържи на напрежението и ще нахлуе на арената, за да помага на Желязков. Вежди Рашидов ще влезе в ролята на строг водещ и ще цитира Мария Цънцарова "Но вие не сте канен! Нарушвате телевизионните правила!".

Трети тур ще бъде за знания. Деликатна тема, като се има предвид, че завчера един от фермерите призна в предаването "Не съм чувал за писател на име Георги Марков", а друг се оправда, че не е чувал за актьора Григор Вачков, защото бил роден през 1987-а.


Четвъртата игра ще е военна - стрелба с гаубица и с ракети HIMARS към макети на танкове.

Финалният тур ще е най-труден - тичане с нощно шкафче, пълно с банкноти и кюлчета, без да падне поставеният отгоре пистолет.

Нека най-добрият спечели!

 

Автор: Дон Базилио