Емил Христов: Изолацията и липсата на много варианти за занимания ми помогна с продуктивността

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Здравей, Емо! Благодаря ти, че отдели от времето си за нашите читатели. Вече всички те познават като по-силната половинка на най-сладката двойка "Емо и Кики" от Един за друг. Разкажи ни малко повече за себе си.

Здравейте! Благодаря за поканата да направим това готино интервю!

Казвам се Емил Христов, а Емо остана като мой псевдоним, който покрай социалните мрежи вече се превърна в emo_rapstagram. Израснал съм по заведенията, а музиката открих когато бях на 17 години. Вече 13 години се занимавам с това, като на този етап направих и собствено звукозаписно студио, в което работя по свои и чужди проекти. Женен съм от няколко месеца, името и е Калина.

 

Кой беше най-силният момент за теб в предаването и има ли нещо, което, ако можеш, би променил- в държание, стратегия или нещо друго?

От деня на сватбата ни започна едно приключение за нас. Оказа се, че хората ни харесват като двойка и резултата не закъсня. Бяхме избрани да участваме в първия сезон на новото реалити на Нова ТВ - "Един за друг".

За мен най-силния момент в предаването беше, когато осъзнах, че с Кики наистина си пасваме. Имаме сходни характери и силни страни и под напрежение това си пролича, но по важното е, че успяхме да разберем и да покажем на хората, че не е задължително да правиш небивали щуротии по телевизията за да бъдеш харесван. Възпитанието и доброто отношение към околните не изключва това да бъдеш популярен, затова не мисля, че има нещо, което бих променил в нашето участие в предаването.


 

Каква е тайната на щастливата връзка, според теб - доверие, разбирателство или е просто карма?

Ние с Кики сме още малко зелени за да даваме съвети за успешна връзка, но това, на което държим е подкрепата и любовта към другия и поддържането на социален живот. Стараем се да се забавляваме заедно и да не влизаме прекалено в релсите на битовизма.

 

Една от най-чувствените ти песни е "Моят рай". Разкажи ни малко повече за това как се роди идеята, сам ли написа текста и колко време ти отне?

Песента "Моя рай" беше написана за подарък към Кики за нашата сватба. Изцяло мое дело е, като идеята й не беше да е комерсиална песен за масово слушане, но пък се оказа добро решение да я пуснем по мрежите, защото хората я харесаха много! Може би чистата лирика и настроение, което носи успя да докосне слушателите.

 

Подготвяш ли нови парчета и кога да ги очакваме?

В момента, работя върху 6 нови песни. Определено изолацията и липсата на много варианти за занимания ми помогна с продуктивността. Може би първата, която ще излезе е заедно с PicPukk, момче нашумяло покрай готините си влогове, а от скоро вече и с музикални проекти. Направихме нещо готино и свежо, което вярвам ще се хареса. А относно моите неща... Подготвил съм няколко парчета доста различни едно от друго и общо взето съм написал музикалната програма до края на тази така странна година!

 

Един въпрос, който вълнува твоите фенове... Предстоят ли ти участия и къде?

Участия предстоят, но за съжаление заради критичното положение на повечето клубове, всичко се решава в последния момент, затова ще посъветвам хората да следят социалните ми мрежи за инфо и ще се радвам да се видим съвсем скоро на живо!

 

Какви са твоите мечти? Какво искаш да ти се случи в следващите 5 години?

Когато говорим за мечти неведнъж съм казвал, че аз съм от смелите! Мечтите ми са свързани със спокоен дом и семейство и успешна музикална кариера, която не се ограничава с нашата държава. Иска ми се в следващите няколко години да успеем да пробием малко по малко на световната сцена, не само аз, но и цялата българска музика, защото смятам, че в нея има много качествени артисти, които го заслужават! Все пак мечтите са за това!

 

Благодаря ти от сърце за това интервю! Успех!

Благодаря изключително много за поканата! За мен беше голям кеф да си поговорим! Бъдете здрави и до скоро!

Поздрави!

 

Автор: Надежда Георгиева