5 най-важни песни в живота на Боро Първи

icon
Sofialive.bg
Източник: Боро Първи

Всеки от нас изгражда и променя своя собствен плейлист спрямо периода от живота си и настроението. Но със сигурност има няколко песни, които са най-важните за нас и са ни спасявали в трудни моменти или радвали в най-щастливите. В рубриката #Плейлистът на... днес за любимите парчета и защо са ценни за него говори певецът Боро Първи, който наскоро пусна собствената линия маратонки Мойски, което е обща колаборация с българския бранд Runners. Последната му песен се казва "Черни очила" и в нея взима участие и Мариус Куркински.

А сега ето какво ни сподели Боро Първи:

1. Young Thug - Danny Glover

Песента, която изкара на показ Thugger-Thugger пред широкия свят извън Атланта, съответно и пред мен. Бийтът звучи недовършен, но достатъчен, флоуът непредсказуем, но на място. Половината думи не се разбират без да гледаш текста в нета и да, това ме кефи. Абе отвсякъде си крещи "fuck you and your opinion". Историята около записа също е интересна. Песента изпята ред по ред на фрийстайл и записа на 4 минутна песен е отнел всичко на всичко 10 минути. Част от чара й.

Пък и като цяло Young Thug ми е любим изпълнител, който не успява да ми омръзне вече близо четири години непрестанно слушане, така че този трак е представителен.


 

1. Drake - The language

Отново рап с повече атмосфера. Без велики рими, без грандиозен бийт. Флоуът отново неконвенционален (за времето си). Една от любимите ми песни за слушане в колата късно вечер. И отново представителна за изпълнителя, Дрейк ми е повлиял доста.

 

3. Red Hot Chili Peppers - Under the bridge

песен, за да дам представителство на свирената музика в моя топ 5. Истината е, че през по-голямата част от тийнейджърските си години слушах всичко друго, но не и рап. И това определено е оформило моят малко странен вкус към музиката и изкуството като цяло. RHCP са ми любимци, а на тази песен съм настръхвал немалко пъти. Препоръчвам цялата им дискография, велика банда.

 

 

4. Travis Scott - Skyfall (feat. Young Thug)

Атмосфера. Атмосфера. Атмосфера. В Travis Scott вярвах още от Quintana и откакто изпя припева на Pusha T - Blocka, и си бях казал, че ако не гръмне някой ден, няма смисъл изобщо да се занимавам със "странни" музики. Е той си гръмна, сега остава аз да видим каква ще я свърша.

+ Любимия ми Young Thug, the sky keep on fallin'.

 

5. Тодор Колев - Фалшив герой

Единствената песен, която ме кара да настръхна абсолютно всеки път като я слушам. Българската естрада представлява огромно богатство и би било жалко да я забравим в прашните кашони с плочи на тавана.

И моите стъпки седят в пясъка, Тодоре, и аз понякога се чувствам като фалшив герой. А тази песен лекува.

Можете също така да си прекарате добре в slotv casino