Дантела на показ - сутиенът като част от аутфита

icon
Sofialive.bg
Източник: astratex.cz

Разкриването на бельото се превърна в гореща тенденция през последните години, която вече не изненадва никого, а дантелените сутиени, които леко се показват изпод ризата, се превърнаха в синоним на смелост и оригинален стил. Ако се чудите как да покажете дантелата си по елегантен начин, имаме няколко практични съвета за вас.

Обикновено свързваме дантелените сутиени с романтичните и чувствени вечери навън, но те могат да бъдат оригинално допълнение към много тоалети. За жените с по-малки и средни по размер гърди ще бъде идеален мекият сутиен тип бралет, който напоследък е голям хит. Дамите с по-голям бюст могат да изберат модели с твърди чашки, например балконети или бриджитки без презрамки, които са богато украсени с дантела.

Дълбоки деколтета

Повечето жени обичат всякакви видове деколтета - от овални до триъгълни или пък дълбоки такива. Има много кройки рокли, с които бихте могли да покажете дантеления си сутиен по един стилен начин. Заложете, например, на рокля с триъгълно дълбоко деколте в черно и бяло, или просто черно. Под нея сложете контрастен цвят сутиен, червен например. Добавете червено червило към грима си и ще се сдобиете с една стилна и секси визия.

Дантеленият сутиен ще се съчетае добре и с обикновени блузи с дълбоко V-образно деколте. Той ще допълни елегантно и леко разкопчаната риза, която може да се носи с поли и панталони през лятото. Ако изберете модел в летен цвят като жълто, синьо или коралово, ще си подарите една свежа визия и много добро настроение.

Корсет или бралетка под лятната риза


Освен, дантелените сутиени, горещо ви препоръчваме да пробвате дантелена бралетка или корсет с декоративна дантела по него. И двата вида бельо могат да се носят като топ през лятото и да заменят обикновената тениска. Комбинирате бралетка или корсет с дънки и отгоре добавете тънка риза с навити ръкави без да я закопчавате. Така ще се видите в един лек и готин аутфит.

Прозрачни блузи

Прозрачните блузи и ризи са друга трайна тенденция, не само за лятото. Дантелените сутиени ще изглеждат най-добре под изчистени блузи, които не са украсени със щампи или шарки. Ако искате деликатна и чувствена визия, то изберете сутиен в същия цвят като топа. Ако търсите смела визия, заложете на контраста и носете тъмносин или тъмносив сутиен под бяла риза. Със сигурност ще привлечете вниманието с тази нестандартна комбинация.

Отворен гръб

Напоследък все по-популярни стават деколтета, откриващи гърба. За този тип топове или рокли дантеленият сутиен с богато декорирани презрамки, които се сливат по средата на гърба, ще бъде интересно и стилно допълнение. Този тип облекло ще привлече погледите и ще подчертае женствения ви силует. Тук обаче най-добре подхождат сутиени, в цвета на тоалета, т.е. за черна рокля изберете черен сутиен.

Сигурни сме, че ще се забавлявате страхотно с избора на дантелен сутиен за вашите тоалети. Не забравяйте, че комфортът е също толкова важен, колкото и естетиката.