Необходими продукти:
гъби - 500 г
ориз - 300 г
лук - 1 глава
моркови - 1 бр.
зеленчукова подправка - 1 с.л
черен пипер - 1 ч.л.
магданоз - 1/2 връзка
гъбен бульон - 1 ч.ч.
вода - 2 ч.ч
масло - 100 г
Начин на приготвяне:
1. Почистете и нарежете лука, моркова и гъбите. Измийте ориза.
2. В дълбок тиган задушете в маслото първо лука и моркова.
3. След това добавете гъбите.
4. Оставете да се задушат и добавете ориза.
5. Запържете, докато стане стъклен.
6. Овкусете с подправките и изсипете в тава.
7. Добавете бульона и водата и запечете, докато оризът на фурна поеме течността.
Готово е! Приятен апетит!
Още любопитни и полезни статии:
- eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти
- Основно ръководство за покупка на лентов шлайф
- Starbucks България прави още една важна стъпка към ефективно опазване на околната среда
- Виц за добро утро: Мъж и жена в Интернет
- Практични съвети как да спечелим пари в онлайн казино
- Полезни съвети от MDL при избора на облекло за деца до 7г.
- Коледно вълшебство с лаптопи втора ръка: направи празниците специални
- Everbet стартира в България с богата гама от игри и бонуси
- Сладолед с Ракия и Туршия, Зелено Блъди Мери и още много изненади на Rakia and Spirits Fest 2023
- Новата гореща дестинация за любителите на хазарта
Коментари