Необходими продукти за 6 порции:
свинска кайма - 500 г
яйца - 1 бр.
чушки - 1 червена, нарязана на ситно
пресен лук - 1/2 връзка, нарязан на ситно
магданоз - нарязан на ситно
сол
черен пипер
кимион - на вкус
ОТДЕЛНО
яйца - 6 бр.
кашкавал - настърган
Начин на приготвяне:
1. Смесете каймата с подправките, зеленчуците и яйцето.
2. От получената смес оформете гнезда.
3. Печете ги във фурната на 180 градуса за около 15 минути.
4. Когато е готово, във всяко гнездо чукнете по едно яйце.
5. Върнете във фурната да се пече.
6. Когато се позапече яйцето, добавете настърган кашкавал.
7. Върнете във фурната, за да се запече само кашкавалът.
Приятен апетит!
Още от Живот и здраве:
- Какво не знаете за зъбните импланти – 7 факта, които изненадват дори пациентите
- 5 чести грешки при използване на слънцезащитен крем (и как да ги избегнем)
- Защо е важно да приемате колаген
- Ето как се пише: ваучер или ваучър
- Супер смешен виц за днес, 11 юли, 2024 г.: На кастинг
- Ето как се пише: братовчед или братовчет
- Супер смешен виц за днес, 10 юли, 2024 г.: Приятелки
- Ето как се пише: акаунт или ъкаунт
- Супер смешен виц за днес, 9 юли, 2024 г.: Един заек
- Ето как се пише: оттенък или отенък
Коментари