Миш-маш по специална рецепта

icon
Sofialive.bg
Източник: harryandlexy.com

Необходими продукти:

яйца - 8

масло - 60 г или олио

домати - 4 броя, зрели

чушки - 7 - 8 пиперки

лук - 1 глава

сирене - 150 - 200 г


магданоз

сол

черен пипер - по желание

 

Начин на приготвяне:

1. Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

2. Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати.

3. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

4. Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

5. Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

 

Приятен апетит!