Седмичен хороскоп - 24-30 октомври 2022 година. Зодията ви има изненада за вас!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

През последната седмица на октомври месец ще срещнете трудности на работното място, но бързо ще се справите с тях и ще докажете неподозирани качества. Тази седмица трябва да си поставите цели, които да постигнете до нейния край. Губенето на време няма да ви бъде от полза. В личен план е по-добре да замълчите, отколкото да критикувате. Въздържайте се от пиперливи коментари за хора и ситуации.

Телец

Тази седмица ще имате късмета да изпълните целите си, но е важно те да бъдат постижими и реални, а не да летите в облаците. Постарайте се да си осигурите спокойствие и не се поддавайте да провокации. Това важи както за работата ви, така и в личния живот. Ако не послушате този съвет, в края на седмицата ще сте много преуморени.

Близнаци

През тази седмица ще имате изненадващо пътуване, което ще протече по-добре от очакваното. Тази седмица трябва да докажете своите качества на работното място, че малко ви се клати стола. Разкрийте истинската си същност, проявете чувството си за хумор и необятността на душата ви. Бъдете такива каквито сте и ще спечелите много повече, отколкото сте мечтали.

Рак


През тази седмица ще се появят много възможности за развитие в личен и професионален план. Много хубаво огледайте плюсовете и минусите и преценете кое от тях ще ви даде най-много ползи в дългосрочен план. Имате нужда от разнообразие в ежедневието и капка адреналин и затова е добър съвет да направите нещо, за което мечтаете от много време насам.

Лъв

Тази седмица някои неща в личния ви живот ще се променят коренно. Това не бива да ви притеснява. Важното е бързо да се адаптирате към променящата се ситуация. Въздържайте се от коментари и критики към някого, защото рискувате да си развалите завинаги отношенията с него. За да запазите добро психическото си състояние до края на седмицата, излезте на чист въздух.

Дева

Това седмица мечтите ви ще се осъществят и затова мечтайте смело и не поставяйте граници на своите изисквания към света - заслужавате много. Ще се запознаете с важен човек, който ще ви осигури подкрепа в близкото бъдеще и ще изиграе голяма роля в живота ви. Поинтересувайте се обаче каква ще е цената на тази помощ и дали не си заслужава да се справите сами. В личен план не давайте напразни обещания, особено ако се касае за дейности, които са ви неприятни.

Везни

Тази седмицата не си правете никакви планове, защото всичко ще се случва извън всякакви графици и планове. Това също има своя чар, защото ще се почувствате пълни с идеи и много енергични. Не пропускайте възможности за развитие и ново запознанство. През почивните дни се отдалечете от всички проблеми и си дайте възможност да възстановите психическите и физическите си сили.

Скорпион

През тази седмица ще претърпите сериозна криза в личен план - човек, когото сте смятали за добър приятел, ще се обърне срещу вас и ще ви предаде. Използвайте ситуацията, за да си извадите изводите от тази ситуация и да разберете от какво да се пазите в бъдеще. Излезте навън и правете нещата, които обичате, за да не изпаднете в депресия в края на седмицата.

Стрелец

През тази седмица ще се изненадате от себе си. Близък човек, който леко ви е разочаровал ще поиска прошката ви - дайте му я. Всеки греши, дори и вие. Направете си график и програма за тази седмица, защото тя ще бъде изключително натоварена в личен и професионален план. Тази седмица отделете на себе си и своето усъвършенстване. През уикенда починете качествено.

Козирог

Тази седмица е подходяща за започване на нещо ново, за което мечтаете и мислите от дълго време. Привлечете и свой приятел в тази нова идея. В края на седмицата се посветете на семейството. Помислете много добре за дългосрочното бъдеще и не се раздавайте за хора, които никога няма да тръгнат в три през нощта, за да ви помогнат.

Водолей

Тази седмица ви очаква голям успех в работата. Ще ви бъде възложен отговорен проект, към който трябва да се отнесете много сериозно. От него ще зависи отношението на шефовете към вас оттук нататък. Ще се запознаете с нови хора, някои от които ще изиграят важна роля в живота ви съвсем скоро.

Риби

Очаква ви активна седмица, в която ще ви е трудно да прецените с коя задача да започнете. Важното е да не губите време в чудене, тъй като ще загубите важно предимство. Не оставайте без работа. Спазвайте стриктно графика си и ще видите, че нещата не са толкова страшни, колкото ви се струват. Спокойствието и увереността ще ви дадат, така важната основа, за бъдещия ви успех.