Хороскоп за теб: Зодията ти иска да ти каже нещо днес, 27 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Овен

Последното нещо, за което се притеснявахте, определено се оказа труден за решаване въпрос, но това не бива да ви притеснява и стресира. Можете да го решите без проблеми. 

Телец

Днес не се отпускайте, а покажете, че наистина и в най-трудните време, можете да бъдете най-концентрирани и най-добре подготвени за следващия ден. 

Бизнаци

Някой се опитва да помогне, но все още не среща съпротива от ваша страна. Дайте му шанс. И погледнете от добрата страна – имате ново и ценно приятелство.

Рак


Днес е важно да бъдете добри и мили на работното място и да не създавате излишно напрежение. Всичко останало ще се нареди и усилията ви ще бъдат оценени подобаващо.

Лъв 

Имате шанс да разрешите дългогодишен спор. Кажете „да“, защото трябва да оставите целия този филм зад гърба си възможно най-скоро.

Дева

Добротата е сила; не е слабост. Изминете разстоянието за хората и те ще направят обратното пътуване за вас един ден.

Везни

Вашият интерес към хората ви обогати през годините. Освен това ви дава завиден списък с контакти, който ще ви бъде от полза съвсем скоро.

Скорпион

Точно когато отново започвате да се установявате в рутината си, приятел ви моли за помощ. Кажи да. Това не е ваше обичайно задължение. Случва се рядко, но с причина.

Стрелец

Днес няма да се чувствате добре, защото ще се наложи да излезете леко от зоната си на комфорт. Помнете, че точно това е правилният път, а не онзи лесния.

Козирог 

Опитахте се да помогнете на приятел да излезе от кризата си, но бавният му напредък ви разочарова и го кара да се чувства по-зле. По-добре го оставете сам за момент, за да не ви обвини за нещастието си съвсем скоро.

Водолей

Днес вие сами трябва да проектирате щастието и успехите си. Не позволявайте на никого да определя кога и как да се чувствате.

Риби 

Не се страхувайте да изкажете мнението си за определен човек или ситуация. Ако оставите чувствата неизказани, може да се окаже, че те ще избухнат в най-неподходящия момент.