Подарък за 1 юни напук на лошото време

icon
Sofialive.bg
Източник: Книжарница "Елфите"

Няма драма ако лошото време ни изненада и днес. Може да създадете много настроение и да предадете различна емоция на празника с интересен подарък. Международният ден на детето е време, когато всеки се връща в спомените на собственото си детство и с умиление си спомня безгрижните игри, приятелите от квартала и филиите с лютеница. Какво по-хубаво от това да можеш да споделиш тази емоция и да предадеш част от нея на децата или на внуците си?

Децата израснали до 90 –те познават играта на дама, игрите на топчета, скачането на ластик и въже, стрелбата с прашки или фунийки и много други.  Много родители, баби и дядовци предават това очарование на своите деца или внуци през играчките. Класическите и дървените играчки могат да предизвикат истинска страст и вълнение у малки и големи, а позабравените „старомодни игри“ са сладка носталгия и чиста любов към живота, предавана през поколенията.

Подаръци, които ще създадат незабравими спомени за Деня на детето и ще укрепят връзката между децата и техните близки, които ще насърчат играта на открито и физическата активност, ще насърчат децата да изразяват своята креативност и фантазия може да намерите в книжарници Елфите в София. Няма нищо по-хубаво от лошото време! Усмихнете му се и се забавлявайте!

Адреси в София:


Бул. Братя Бъкстон 28

Бул. Бели Дунав, бл. 530