Къде в София за коледни подаръци?

icon
Sofialive.bg
Източник: Книжарница "Елфите"

Отново е онзи период от годината, в който наред с романтиката и топлината на празника върви и непосилната често задача от набавяне на подаръци. Къде в София можете да направите коледния пазар освен в големите, претъпкани магазини с посредствени стоки? Ако не обичате задушаващите навалици в софийските молове по празниците, имаме идея.

Потопете се в носталгична коледна атмосфера с книжарници Елфите! Книги, винтидж подаръци, ретро игри, класически и дървени играчки, луксозни пишещи средства, качествени ученически  и детски раници, мърчандайз, творчески комплекти, дори ръчно изработени метални играчки за колекционери. Малките софийски магазинчета ще ви изненадат приятно с богат и изключително вълнуващ асортимент.

Ако пък сте от хората с повече ангажименти и по-малко свободно време за пазар, може да поръчате и онлайн. Доставката отнема само 1-2 работни дни, а от екипа съветват по възможност да избирате доставка до офис на куриер, тъй като натовареният сезон предполага възможни забавяния на доставките до адрес.

Подарък за малчугани от 1 до 3 години, подарък за деца от 3 до 6 години, функционален подарък за ученик, нещо за тийнейджъри или порасналите им родители – просто попитайте и ще ви засипят с куп оригинални предложения. Ако пазарувате онлайн, възползвайте се и улеснете търсенето с удобните филтри по възраст и пол.


Ако сте написали писмото си до Дядо Коледа може да се възползвате и от специалната пощенска кутия, която в края на месеца може да ви изненада и с неочакван подарък.

Поздрави от вашите любими елфи, които цяла година са били ушите и очите на Дядо Коледа! Ако сте били вежливи и добри...

Книжарници Елфите:

Бул. „Братя Бъкстон“ 28

Бул. „Бели Дунав“, бл. 530

https://knizharnitsa-elfite.com/

https://detski-igrachki.com/