Kuhnia.bg е интериорното студио, от което се нуждаете за своята бъдеща мечтана кухня

icon
Sofialive.bg
Източник: Kuhnia.bg

  • Студиото предлага висококачествени кухни в своя онлайн магазин, както и редица уреди и кухненски аксесоари;
  • Съсредоточава дейността си в изработката на кухненски дизайни по индивидуален проект, изцяло съобразавяйки се с клиентските предпочитания и вкусове;
  • Предоставя множество услуги като клиентски консултации, доставка и монтаж, богато портфолио на вече създавани проекти;

Ако търсите екипа, който с готовност и изключителен професионализъм ще изработи за вас кухнята, за която винаги сте мечтали, то вероятно вече сте попаднали на точното място. Kuhnia.bg е студио за интериорен дизайн, съсредоточаващо дейността си в проектиране и изработка на висококачествени кухни, отговарящи на всички стандарти. Ако в съзнанието ви изниква кухненски модел, който желаете да притежавате в своя дом, то именно Kuhnia.bg е мястото, където тази ви цел би могла мигновено да се превърне в реалност.

Екипът е винаги насреща за комуникация с клиентите си при възникването на множеството въпроси

Със сигурност създаването на един кухненски дизайн провокира възникването на много въпроси – ето защо екипът на Kuhnia.bg  се стреми винаги да е на разположение за своите клиенти. Процесът по създаване на кухня по поръчка преминава през запазването на час за консултация (първите 15 минути от която са безплатни), по време на която с клиента се обсъждат всички важни и основополагащи детайли, необходими за стартиране на работа по бъдещия кухненски проект.

„През цялата ни 25-годишна история сме вярвали в директната комуникация с клиентите. Kuhnia.bg e семеен бизнес. Ние чувстваме и своите клиенти като част от семейството – за нас е въпрос на чест, че имаме възможността да участваме в създаването на кухненския интериор за техните домове. Тъй като хората стават все по-заети и прекарват значително повече време в мрежата, където бързо намират решение на своите въпроси, решихме да създадем онлайн платформа, чрез която да осъществяваме онлайн консултации и поръчки. Така съумяваме да пестим ценното време на клиентите си, а и искаме да сме в крак с технологичните промени. Но и не само – сайтът се използва и като място за задаване на въпроси и обмен на информация, тъй като знаем колко много казуси и дискусии биха могли да възникнат при обзавеждането на една кухня. Искахме да сме на разположение за своите клиенти, за да могат да се консултират с нас относно всичко, което ги интересува.“ – разказва ни Лия Василева, управител на Kuhnia.bg.

В онлайн магазина на студиото се предлага разнообразие от кухненско обзавеждане и аксесоари

Индивидуалните проекти не са единственият фокус на бранда. Не по-малко усилия съсредоточават и в развитието на своя онлайн магазин за кухненско обзавеждане, където предлагат изобилие от модели на кухненски модули и комплекти. На клиентите се предоставя и възможността да избират измежду редица от кухненски уреди – предлагат се както свободностоящи варианти, така и такива за вграждане. Асортиментът включва и множество кухненски аксесоари, които биха намерили своето място в обзавеждането на всяка една функционална и удобна за използване кухня.

Освен онлайн консултациите, студиото на Kuhnia.bg предлага и доставка до всяка точка на страната на поръчки, направени в онлайн магазина. Когато говорим пък за индивидуален проект, то на разположение на клиентите е екип от доказали се професионалисти в областта на интериорния дизайн, които с готовност и радост ще съдействат при проектирането и създаването на най-добрата, функционална и удобна кухня. Клиентите могат да бъдат сигурни, че залагат на качество, професионализъм и отношение, спирайки избора си на експертния екип на Kuhnia.bg.