Гешев вече ще пътува с градския, защото маршрутите и графикът са загадка за всички

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

След вчерашния опит за покушение срещу главния прокурор НСО взе нестандартно решение. Иван Гешев вече ще пътува с градския транспорт, защото неговите маршрути и график са загадка за всички и не подлежат на прогнозиране.

За целта във всеки автобус, тролей, трамвай и мотриса на метрото ще бъде оформена малка по площ първа класа. Тя ще бъде оборудвана с мултитемпературен климатик и 4 удобни кресла, за да може Гешев и най-близкия му кръг охранители да пътуват комфортно.

За да не стоят тези първи класи неизползвани, Центърът за градска мобилност въвежда луксозни месечни карти за пътуване. Гражданите с тези карти ще могат да пътуват в първа класа, докато в превозното средство не се появи Гешев. Картите струват 400 лева и неблагодарни жълтопаветници веднага ги нарекоха “Малкович”.

НСО въвежда и други мерки за сигурност. Гешев ще избира чрез жребий в последния момент в коя телевизия да гостува, така че медиите ще трябва да имат готовност да запълнят ефира си с нещо друго, ако изтеглят късата клечка.

Под строг контрол са и пръскачките в градинките около Народното събрание, за да се гарантира стабилността на държавата. Припомняме, че през 2019 г. спецпрокуратурата установи, че обвинените за хакването на НАП са посегнали и на сървъра, който управлява поливните системи пред Народното събрание.

 

Автор: Дон Базилио