Необходими продукти:
пилешки дробчета - 500 г
олио - 5 с.л.
лук - 3 глави
черен пипер
магданоз
сол - за поръсване
брашно - за овалване
чорбаджийски чушки - 4 бр.
Начин на приготвяне:
Дробчетата се измиват, подсушават и овалват в брашно, като излишното се изтупва.
Нарязва се лук на едри полумесеци и в горещо олио се задушва, да омекне, поръсен с малко сол и черен пипер.
Добавят се дробчета, пържат се за кратко, докато сменят цвета си, да не станат сухи, и сваляме от котлона.
Поръсват се с нарязан магданоз и сол и дробчетата на тиган са готови за вечеря.
Гарнирайте с чорбаджийски чушки.
Още любопитни и полезни статии:
- Супер смешен виц за днес, 5 май, 2024 г.: Аз съм златната рибка
- Супер смешен виц за днес, 4 май, 2024 г.: Двама глупаци
- Ето как се пише: председател, претседател или прецедател
- Супер смешен виц за днес, 3 май, 2024 г.: Познаваме ли се
- Ето как се пише: приключване или преключване
- Супер смешен виц за днес, 2 май, 2024 г.: Когато тръгнах
- Ето как се пише: преддверие или предверие
- Супер смешен виц за днес, 1 май, 2024 г.: Скъпи, ужасно съм премръзнала
- Виц за добър вечер: Разследване за смърт
- Ето как се пише:: Понякога, по-някога или по някога
Коментари