Седмичен хороскоп за всяка зодия - 30 януари - 5 февруари 2023

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

През тази седмица всичко ще зависи от вас и от вашето отношение към нещата. По резултатите ще разберете дали сте били прави или не. 

Телец

Очаква ви трудна седмица с много препятствия. Всичко ще премине повече от добре. Вечерите задължително направете нещо специално за себе си.

Близнаци

През тази седмица най-важното ще бъде да сте добри. Каквото и да става не отстъпвайте от моралните си принципи. Те са най-важни.

Рак


През тази седмица отделете време за общуване и разходка сред природата. Само така ще може да се освободите от тежките притеснения, които имате.

Лъв

Седмицата ви ще бъде изпълнена с оптимизъм. Ще даде надежда и ще бъдете пример за мнозина. Нека да ви се случва по-често.

Дева

Седмицата няма да е от скучните. Очакват ви изненади. Дали ще са положителни или не толкова - зависи само от вас.

Везни

Това е седмица, в която да се вслушвате в интуицията си. Каквото и да е мнението на останалите - вие останете верни на убежденията си. 

Скорпион

През тази седмица не правете големи и смели сметки. Предвидете промяна в обстоятелствата и действайте внимателно. 

Стрелец

Възможностите ви тази седмица ще са ненадминати. Би било жалко да не се възползвате от вдъхновението и уменията си.

Козирог

През тази седмица ще бъдете избраника на Съдбата. Направете всичко възможно, за да покажете, че заслужавате оказаното ви доверие.

Водолей

През тази седмица не изпробвайте лимитите на организма ви. Ако се чувствате уморени си дайте почивка. Никой не е от желязо. 

Риби

През тази седмица ще може да добиете увереност и надежда. Запомнете стъпките към това настроение и си ги припомняйте по-често.